| deeeeea1 a întrebat:

As avea si eu o intrebare :-s.Acum 2 saptamani am avut un contact sexual, s-a rupt prezervativul, am luat si pilula de a2a zi...ma rog...Astazi mi-a venit ciclul, cu 9 zile mai devreme decat ziua in care trebuia sa-mi vina.Este ceva anormal? Exista vreun risc de sarcina? Sau este din cauza pilulei de a2a zi? Multumesc frumos:*

Răspuns Câştigător
| anaservic a răspuns:

Nu e nimic anormal si nu exista nici macar un risc de sarcina. bineinteles, banuiesc ca stii ca pilula de a 2a zi este o bomba hormonala si de aceea ti-a venit cu 9 zile mai devreme. poti respira usurata, nu ai cum sa fii insarcinata!

4 răspunsuri:
| Angelique a răspuns:

Nu cred ca esti insarcinata.happyDaca ai fi atunci nu ti-ar fi venit ciclul. Poate ti-a venit mai repede pentru ca ai luat pilula de a 2-a zi! Succes!

| Ellenna a răspuns:

Nu cred ca esti insarcinata. tongue Daca ai avut primul contact sexual, atunci ti-a venit mai devreme din cauza asta ( De obicei, dupa primul contact sexual ori iti intarzie menstruatia, ori iti vine mai devreme, depinde de organismul fiecarei fete happy ) Daca nu a fost primul contact sexual, e posibil sa fie din cauza pilulei de a2a zi happy Bafta :*

| ynna93 a răspuns:

Este din cauza pilulei. daca citeai prospectu`nu`ti mai faceai acum griji.acolo scria ca daca iei pilula ori iti vine mai devreme ori iti intarzie.depinde de organism.asa ca poti sta linistita nu esti insarcinata.si de acum incolo te sfatuiesc sa mai citesti si hartiile alea din cutiile cu pastile.succes.

| Tso a răspuns:

Cel mai probabil nu esti insarcinata. Dar, pentru linistea ta, ar trebui sa mergi dupa ce iti trece la doctorul care ti le-a ai prescris, asta daca nu le-ai luat dupa ureche, ca pe un paracetamol. Daca nu ai fost la un doctor, foarte rau, dar tot va trebui sa mergi la unul pentru controale periodice, pentru a evita dezechilibre hormonale severe provocate de pastila de a doua zi.
Cand faceti sex, faceti cu cap. Protejati-va, mergeti la doctor cand e necesar, pentru a va bucura din plin de o viata sexuala implinita si fara griji.