| Miriamm a întrebat:

As avea si eu o intrebare si va rog din suflet sa ma ajutati...Am 15 ani si ma masturbez cam 1 odata la 2 zile...as vrea sa va intreb daca pot face cancer de col uterin si ce efecte negative are asupra sanatatii mele.Va multumesc anticipat. fundita:*

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Cancerul de col uterin NU este provocat de masturbare. La 15 ani cam toate fetele se masturbeaza, dar ceva mai rar. Exista doua riscuri: sa faci infectii daca nu te speli foarte bine pe maini si pe organele genitale inainte si dupa masturbare si sa devii frigida ca urmare a excesului de masturbare. Daca ai incerca sa o lasi mai moale si ai avea grija mare la igiena, nu ai pati nimic.

7 răspunsuri:
| gigiro a răspuns:

Deja esti obsedata sexual.Aceasta este problema. De ce nu discuti cu mama ta? Stie ce faci? De unde ai invatat sa te masturbezi? De pe TPU? Crezi ca mama,bunica ta,vecina,profesoara de la scoala, se masturbeaza? Aceste lucruri le fac femeile nimfomane, si nu mai ai mult.Asta nu-i tara normala/Nebunia e totala/Sa ne distram.la.la.la.

| cossmy a răspuns:

De placere, de ce oare? pentru ca e virgina si ii e frica sa o faca pe bune. Si nu, nu patzesti nimic. e chiar okhappy

| Phutui a răspuns:

Uofhappyde ce ii sariti in cap? parca voi nu va masturbatilaughing) sunteti culmea! si nu spuneti ca nulaughingCa nu va cred!
hey, las-o si tu oleaca mai moalehee hee nu ai de suferit dar nici excesul nu da binewinking

| nighter a răspuns:

Cica de ce te masturbezi? Ce legatura are? Ii place si se masturbeaza, e normal sa o faci la 15 ani si nu e deloc periculos.

| Miriamm explică:

Din plictiseala...

| Jasminfl a răspuns:

E un fenomen abs normal, mai mult sau mai putin tranzitoriu, cu posibile episoade de revenire, din multiple cauze, dar nu trebuie exagerat, si nici substituita viata sexula normala.Este clar un mod de ati descoperii trupul! Dar, e foarte important sa-ti cunosti corpul si cum functiouneaz el in diferite situatii, tocmai pentru ca fiind atat de diferiti din foarte multe puncte de vedere, reactionam si realationam diferit! Este un act normal, fiziologic, care nu are urmari de nici un fel. Pentru mai multe ai putea sa intri pe PsihoSex Expert TPU!

| Oanaxxx a răspuns:

De ce te masturbezi?