| jedi a întrebat:

as avea si eu o problema. am facut dragoste cu prietena. ea pretinde ca era virgina desi ceva mi-a dat de banuit. pe sani in juru sfarcuriilor avea pete maro extise ["piatra" cum zice lumea] inaintea actului sexual, pentru a "largi" unpic "zona" am introdus degetul. surprin am fost ca n-am dat de nici un himen si na curs nici un strop de sange. cand am inceput actul sexual si am introdus penisul la fel. nimic, nu sange nu "obstacole" intr-adevar o durea [din spusele ei] si era stramta. dar totusi... si pe langa asta am citit intr-o carte ca dupa primul act sexual se "deschide/despica/desface, puta" fetei. [ca o scoicalaughing] in fine poate intzelegetzi ce vreau sa spun. matzi putea ajuta? care este parerea voastra? astept raspuns. Multumesc!

Răspuns Câştigător
| kufu a răspuns:

Nu e obligatoriu sa curga sange!
Himenul se poate rupe si fara sa fi avut contact sexual!
Posibil sa nu se fi rupt himenul. Difera de la fata la fata si poate fi si mai rezistent.

18 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da era virgina dar cu himenul foarte elastic. ori o ai mica ori trebuie sa mai incerci.

tundenana
| tundenana a răspuns:

Nici eu nu am sangerat nici o picatura la primul contact sexual... a durut un pic insa atat... a fost foarte bine din prima pot sa zic, asa ca nu toate femeile sunt la fel... ai incredere in ea...

| psiholoaga a răspuns:

Parerea mea e ca esti: 1. prost informat, 2. superficial.
Dupa pierderea virginitatii nu apar pete pe sani (ce mit mai e si asta?). In jurul sfarcurilor exista areole mamare, pe care le au toti oamenii si nu sunt indicator pentru virginitate sau lipsa e. Daca nu a sangerat e posibil sa nu fi fost virgina (dar vazandu-te asa incuiat la minte sa ii fie teama sa iti spuna), sau sa nu aiba himen. Nu toate femeile se nasc cu himen sau unele il rup prin folosirea unor tampoane interne mari, prin masturbare interna etc. Nu se despica nimic (cauta pe google poze cu modul in care arata o vulva normala, ca sa te trezesti la realitate). 2. Care e importanta himenului? In asta sta relatia voastra, in himenul ei sau in absenta acestuia? Eu zic sa iti reevaluezi sentimentele fata de ea si daca despre a fi virgina sau nu e vorba in relatia asta, nu o mai face sa isi piarda timpul cu tine.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nici una dintre informatiile tale nu e corecta: sanii unei virgine nu difera de cei ai unei femei cu viata sexuala, aspectul organelor sexuale nu se modifica dupa primul act sexual, aproape jumatate dintre femei nu sangereaza la dezvirginare, iar cam 30% dintre femei au himen elastic si cu orificiul mare, himen care se rupe doar la nastere.
Tot ce ai scris mai sus mi se pare o prostie si nu inteleg de ce ai avea dubii daca fata ti-a spus ca e virgina?

| jani a răspuns:

Ha.ha.ha.....asa tampenie nu am mai auzit....copilul informeaza-te despre cum arata o puta.....si dupa aia reformuleaza intrebarea...

| jedi explică:

Hm. credeam ca aici voi fi ajutat nu jignit si alte chesti. ce sa-i faci. odata ce ajungi sa invetzi pe cei din urma ii vezi ca pe niste fraieri. asta e, bafta cu siteul, eu am plecat deaici

| adda_7951 a răspuns:

Asa am patit si eu cu pr meu...si ma poti face sa jur pe orice k nu am avut contact sexual cu nimeni...este posibil sa se fi nascut fara himen(asta am primit si eu ca raspunstongue)

| rita a răspuns:

Si daca baiatu nu stie? ce sariti asa? asta e acum... poate nu conteaza aasa mult daca ea era sau nu virgina, doar faptul ca l-ar fi putut minti...

| andryka a răspuns:

Daca era stramta .cred ca era virgina. mai rar gasesti strange .dezvirignate.
well.se largesc dupa primele contacte sexuale.

deci.eu zic ca a fost virigna tipa!

| ingerasmyky a răspuns:

Se poate sa fie himenul foarte elastic si sa se intinda trebuie sa o mai faci de cateva ori si vezi ce se intampla

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mai fi asa sensibil, ca esti barbat ce dreak, trage invataturile de rigoare, ca ti s-a raspuns la intrebare, chiar daca te-au scuturat putin. Ai pus tu intrebarea aiurea si d-asta au sarit asa. Si zi mersi ca scoiaca aia n-are dinti, ca te musca naibii de puta rolling on the floor.

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Tinre, in ce carte ai citit aia cu despicatu`? Mare prostie si aia ci sanii! ATENTIE AICI: 2 FETE la O MIE SE NASC F A R A HIMEN! Tu in loc sa e bucuri, sa apreciezi!, ca esti primul, cauti pricina?! Calmeaza-te, da?! Invata sa te porti cat mai frumos cu ea, ca sa nu regrete ca ai fost NO 1! Eu am avut 2 fete fara... dar nu le-am suspectat, ci am apreciat Alegerea lor! Zici ca ai introdus penisul, dar ni zici daca ai si respectat-o, punandu-ti PREZERVATIV! Ai folosit? Daca cumva nu, S-o Faci pe viitor, de fiecare data! Stii cate boli Foarte periculoase sunt? Asta era MAI important, plus Tandretea, Igiena, Postludiul,. NU suspiciunile! Sper sa te porti cat se poate de Frumos cu ea mai departe, si sa n-o Ranesti Sufleteste!>>>...

| jedi explică:

Mai lume laughing am folosit prezervativ si cum sa zic sunt fericit sa stiu ca sunt primul si in fine laughing. da m`am suparat unpic pe primele comentari pentru ca cautam ajutor nu "cearta" si alte chesti laughing. si nu am zis niciunde si nici cand ceva de genu "NU CRED CA A FOSZT VIRGINA" eram mai mult curios daca asa e normal sa fie/arete. laughing intr-adevar m`am prost informat dintr-o carte si din "mituri" ce sa spun. va multumesc happy. si "bro" ai dreptate. mersi ca navea dintzi rolling on the floor si nu am puta whistling am ceva mai mare blushing laughing)).

| ingerash_6819 a răspuns:

Nu vreau sa contrazic pe nimeni, dar dupa inceperea vietii sexuale corpul se schimba, inclusiv sanii...si altele...
mi se pare f normal sa ai dubii.si sa stii ca pot exista fete f stramte chiar daca nu mai sunt virgine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da e posibil ca sa nu kurga singe ia posibil in trecut a virit degitul un pic si s-a spart dar de prima oara la fata e strimnta si are dureri mari uuuuuurrrrrrrrllllllllllllaaaaaaaaaa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da e posibil ca sa nu kurga singe ia posibil in trekut a virit degitul un pik si sa spart dar de prima oara la fata e strimnta si are dureri mari uuuuuurrrrrrrrllllllllllllaaaaaaaaaa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca era virgina ca normal ii trbuia sai gurga macar un strop de sange

| orailibrail a răspuns:

Lq cat de prost esti si la cate idiotenii ai scris...

nu stiu cum de ai gasit o fata