| Anonim_7591 a întrebat:

Bunahappy
As avea si eu o problema si as dori sa ma ajutatihappy[toate raspunsurile primesc vot.+raspunsul cel mai explicit primeste funditaon the phone

Eu parola de la mess am schimbat-o de cateva ori. dar de fiecare data cand o schimb imi apare parola initiala[de cand eu mi-am facut id]
Am bifat"Remember my ID & password"

Intrebarea mea este...hmm de fapt intrebarile mele sunt:

1) Exista vreo posibili tate ca cineva sa imi afle parola mea initiala sau cea actuala?
2) Daca cineva mi-ar sti parola initiala[sau vreuna dintre parolele mele anterioare] ar putea sa intre pe mess-il meu?

Va rog ajutor!
Multumesc anticipat:*
Scuzati categoriahappy

5 răspunsuri:
| vlaaddd a răspuns:

Parolele se pot afla foarte usor, acum depinde de naivitatea ta si de cine iti vrea 'raul'.

| CяﻵsŁﻵηε a răspuns:

Bunahappy.
iti apare prima ta parola, pentru ca a fost cea dintai.
nu are nimeni cum sa afle ici una dintre ele.

| ramkat a răspuns:

1: Da se poate ca cineva sa iti poata afla parola initiala nu stiu dar actuala da!
2: Doar daca ti-ar sti id-ul si intrebarile tale personale de protectie! Care ti se cer atunci cand ai uitat parola de id!
Si chiar nu stiu ce se de ce iti apare aceaiasi parola. Probail ca nu o se inregistreaza pe adresa ta, deci iti ramane aceiasi parola!

| bogdanfree14 a răspuns:

Pai.1. exista anumite programe prin care daca scrii id-ul al carei parole vrei sa il afli iti da parola( are un amic de al meu programul respectiv)

2. da bineinteles ca ar putea sa intre pe mess-ul tau

SFAT: in locul dvs eu mi-as schimba id-ul si as pune o parola care sa nu semene deloc cu cealalta care a fost sparta ( si eu am patit la fel si dupa ce mi-am schimbat id-ul de mess si parola nimeni nu a mai intrat pe id-ul meu)

SPER sa va fie de ajutor parerea si sfatul meu

| nimenialtu_3861 a răspuns:

La 1 daca nu informezi pe cineva cu idul si parola ta nu exista nici o posibilitate si la 2 si eu am patit la fel doar parola originala este buna celelalte nu... nu sunt bune pentru logarea altcuiva cu contul tau as vrea fundita happy