1)Da exista, dar nu iti fa probleme din cauza asta!
2)Cea actuala, daca este aflata iti poate intra pe mess si se da drept tine si tot felul de lucruri nesimtite! Dar cele initiale sunt nefolositoare, le poti da la oricine(Numai daca cea actuala NU are legatura cu cele initiale)
"Eu parola de la mess am schimbat-o de cateva ori.dar de fiecare data cand o schimb imi apare parola initiala[de cand eu mi-am facut id]
Am bifat"Remember my ID & password" DAR... daca scriu parola pe care am salvato ultima data merge sa intru pe mess"
Era un "nu" dupa "ultima data"?
Iti poate afla parola destul de simplu, mai ales daca ai un keylogger in pc.
Daca are parola initiala (cea cu care ti-ai facut id-ul), iar tu ti-ai schimbat-o, numai poate sa intre pe mess. Poate sa-ti intre pe id numai daca are parola actuala(ultima) sau mai poate reseta parola cu ajutorul raspunsurilor la intrebarile care-ti sunt puse atunci cand iti faci id-ul prima data.
Daca nu ma insel, daca ai raspunsul la acele intrebari si-i contactezi pe cei de la yahoo, ei iti reseteaza la parola initiala (sper ca nu gresesc).
Uite : Update password-reset info
Reset with: Secret Questions
Pai... sunt unele programe de spart parole am patit si eu la fel ca dvs si sfatul meu ar fi ca cel mai bine sa va scrieti toti prietenii de pe mess pe o foaie si sa va creati alt mess cu o parola total diferita (asa am facut eu si de atunci nu am mai patit asa... adica de cand mi-am schimbat messul) sper sa va fie de folos raspunsul meu