Inteleg ca lucrezi la un magazin, poate trebuie sa cari un bax cu apa minerala sau ceva de genul asta? In mod normal, daca ai constitutia potrivita pentru acest lucru - si avand in vedere ca lucrezi de un timp acolo inseamna ca-l ai - atunci nu va fi nici o problema pentru sarcina. Dimpotriva, iti formezi muschii abdominali, si asta te va ajuta la nastere. Gandeste-te ca bunicele noastre lucrau la sapa, arau si nu's ce alte lucruri faceau, si cand erau insarcinate. Ba au fost si cazuri in care au nascut pe camp...
Discuta despre asta si cu medicul ginecolog, cred ca iti va confirma spusele mele.
Bună.
Dacă ai un organism sănătos nu este nicio problemă (bănuiesc că nu ridici o dată 10 kilograme!).
Pentru început fă-ţi analizele uzuale de sânge, un ecograf abdominalo-pelvian şi mergi la un medic ginecolog cu rezultatele şi cu un control ginecologic îţi poate da cele mai bune sfaturi!
Sănătate.
Pa, pa.
Da s-ar putea sa ai o problema dar poti sa o rezolvi impartind greutatea in parti mai mici, sau discutand cu seful tau, poate e cumsecade si te intelege. In sarcina asta e unul din primele lucruri care trebuiesc evitate alaturi de evitarea racelii si a statului excesiv in picioare.
In timpul sarcini nu trebuie sa faci eforturi mari dar 10 kilograme e o galeata cu apa stai linistita nu-i nicio problema.bafta
Pai nu stiu nu stim asta dar am auzit ca nu ar fi voie sa ridici 10 kg sau mai mult macar la inceput 2-3 luni daca nu pana la sfarsit intreaba un ginecolog iti poate oferii mai multe detalii