anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

as dori cateva opinii despre relatiile la distanta. Eu sunt cu un baiat din Germania de aproape 5 luni si de multe ori vorbim despre un viitor impreuna... faza e ca uneori e cam greu sa ii fac pe plac, incearca sa ma controleze si am facut multe lucruri pentru el, cum ar fi renuntatul la unii "prieteni" care il cam vorbeau de rau. Totusi, m-a invatat cum sa ma pun in locul lui, sa-mi dau seama cum m-as simti daca el ar face greselile pe care eu le fac/le-am facut. Credeti ca daca suntem seriosi va functiona relatia noastra? Avem 17 ani amandoi si ne vom intalni in cateva luni (trebuia sa ne intalnim mai devreme, dar nu i-au permis parintii).
Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| Pandaaa a răspuns:

Uite aici la raspunsuri. poate te ajuta.

http://www.tpu.ro/......una-sau_1/

funda?;;)

2 răspunsuri:
| source a răspuns:

Edeti ca daca suntem seriosi va functiona relatia noastra?, asta depinde de voi, mai intai trebuie sa va intalniti asa sa iesiti de cateva ori, sa vorbiti, sa-l cunosti mai bine intr-un cuvant, pe mess poti sa fi perfect fara nici un defect si cu numai calitati, live poate nu e asa, eu ii urez succesbig grin

| Dillan a răspuns:

Aasa este! Incercati sa nu va mai ganditi la un viitor comun pana nu va cunoasteti si real. Crede-ma VIRTUALUL cu REALITATEA sunt doua lucruri distincte. La mine a mers o data, a durat relatia 4 ani cu o fata ce vorbeam pe mess de vreo 2 luni. Dar cu cea de-a doua, n-am mai vorbit dupa ce ne-am vazut laughing nu m-a placut atat de mult cat ma placea virtual si telefonic. Va sfatuiesc sa mai tineti legatura, sa vorbiti sa va cunoasteti, dar mai mult in realitate decat virtual.