Dupa 5 ani, o relatie nu mai e roz, dar in niciun caz nu se rupe usor. E prea puternica legatura dintre cei doi. Sfatul meu este sa cobori pe pamant si sa fii mai pragmatic.
Chiar nu-mi dai nici o sansa? Crezi ca as avea ceva de pierdut daca as astepta? Consider ca momentan este mai bine sa fiu alaturi de ea ca un prieten, ca o persoana care sa-i dea un sfat bun.In aceasta faza ma preocupa partea profesionala. Un alt motiv pentru care nu-i spun nimic. Apreciez, iti multumesc pentru timpul pierdut si pentru sfat.
Degeaba stai dupa fundul ei. Daca te voia, te avea. E bine ca ii esti aproape, nu vad nimic rau in asta, dar e inutil sa ai sperante in alt sens. Nu va fi iubita ta.
Parerea mea este sa faci ce vrei, nu cred ca exista cineva sa iti spuna ce sa faci, aici e decizia ta, intreaba-te,, pot sa rezist asa?,, etc. Gandeste-te la actiunile tale si la efectul de dupa, si vezi care esti cea mai buna cale. Eu sa fiu sincer sunt tot in situatia ta intr-un fel, doar ca eu am ales sa tac si sa las timpul sa decida, stii ca fiind apropiata de ea, daca se va desparti va veni la tine probabil, dar o relatie de 5 ani nu prea mai merge rupta, cred eu.dar timpul dupa mine e cel mai bun lucru, doar fii tare si alege tu, eu ti-am spus ce am facut in cazul meu, sper ca te-am ajutat. Bafta in continuare
Mutubal întreabă: