Draga mea, au fost 3 ani impreuna,au facut tone de poze.S-au despartit si le-a varat si el,pe undeva,ti-a spus ca trebuie sa caute,da?
Dorinta ta s-o VEZI pe fosta nu cred ca i-a cazut bine,el a uitat-o,ea exista doar la timpul trecut.
Si tu,faci rau cu curiozitatea ta bolnavicioasa,si tie,si lui.
Nu ar fi trebuit s-o ceri niciodata,daca ai facut-o,el s-a straduit sa-ti indeplineasca dorinta si cea care se plange,tot tu esti?
Tu, de ce ai fotografii cu colegii de la party-uri? Cu vecinii, la iarba verde? E acelasi lucru.Trebuia sa le arda,sa le arunce,sa le faca ce? Si asta,doar ca sa nu te superi tu?
Asta o faci intr-un acces de furie si de disperare,baiatul este echilibrat si calm, isi vede de relatia cu tine si tu faci totul ca sa bagi zazanie intre voi.
Scoate-ti gandurile copilaresti din minte, respecta dragostea lui pentru tine si invata sa nu-ti bati singura cuie in talpi.
Ești ciudată rău. Ce voiai să facă, să arunce poza ăleia sau o poză unde erau ei 2, la gunoi? A fost o parte din viață lui. Cu amintiri mai bune sau mai rele.(au fost 3 ani împreună). Unde lingi, nu trebuie, să scuipi, și unde ai scuipat, nu trebuie să mai lingi.,, Ea l-a înșelat cu altul, când venise în România si de asta s-au despărțit.,, poate încă mai ține și acum la,, fosta,, dar nu a putut accepta,, că fosta,,,, l-a inselat cu altul, cand venise în România,, și a rupt cu ea, din vanitate. / Dacă nu poți accepta stilul lui, de gândire, găsește-ți pe altul și gata./ Dacă te vei mărita cu unul și după trei an divorțați, Ce faci, arunci toate pozele unde apare fostul soț?/ Când nu ai cuie în tălpi, te apuci și îți bați singură. Dacă aveai minte, marea problemă a pozelor, nici nu exista, fiind așa minoră./ Poate ar trebui să faci o pauză, că încă nu ești pregătită pentru viața în 2. / Cu stilul tău actual, ai toate șansele, să faci rost, de boli venerice, noi!
Pentru ca nu a avut timp sa o stearga sau nu s-a gandit la asta
Daca te gandesti ca inca se mai gandeste la fosta sigur nu e asa. Din cate am vazut eu baietii au un orgoliu foarte mare. daca au fost inselati nu ii mai intereseaza de acea persoana sigur
Buna adina nu cred ca daca are poze cu ea asta inseamna ca o mai si iubeste e adv au fost 3 ani prima iubire se uita greu dar el a decis sa fie cu tine si asta conteaza e normal sa-ti faci griji dar mai bine lasa totul in trecut ca daca tu incepi sa vb despre ea o sa-i aduci aminte si lui despre ea si nu cred ca vrei sa se gandeasca la ea deci ai vazut cum arat important este ca relatia lor a fost dar nu a mers si el este cu tine te iubeste si asta e tot ce conteaza crede-ma.asa ca nu te m-ai gandi la prosti si bucurate de relatie.:*
Eu cred ca e normal sa mai aibe sentimente fata de fosta, 3 ani totusi...a fost o relatie destul de lunga, iar tu nu cred ca ai putut sa il faci sa o uite mai repede avand in vedere ca relatia voastra e la distanta. Daca intelegi ce vreau sa spun! Asta nu inseamna ca te foloseste sau ca nu te iubeste! Good luck.