Mai si eu am trecut prin asta... ce pot sa spun e...sa faci ce crezi tu ca e bine.Si eu eram constienta ca e afemeiat, dar il placeam foarte mult, iar el pe mine la fel, in special pentru aspect. Imi spunea mereu cat sunt de frumoasa. ''buna'', etc etc. Dar pentru ca mi-a placut de el, nu am renuntat, cu toate ca cei din jur imi spuneau ca el nu vrea nimic serios, plus ca avea niste principii de alea in fine.Eu nu regret nimic, cu toate ca ne-am despartit si eu am suferit.Asa ca draga mea, daca iti place de el, fi cu el, dar in acelasi timp, ai grija ce faci.Sa nu te culci cu el! eu nu am facut-o si acum n-am cuvinte sa spun cat sunt de fericita, ca s-a intamplat asa. Vei fi doar o alta, poate mai frumoasa decat restul feteleor cu care a fost, doar o alta.pe care a bagat-o in patul lui.
Sa imi spui si mie ce faci imi lasi un mesaj.
Daca toata lumea spune ca e un golan, mai mult ca sigur asa e din experienta proprie iti spun, reputatiile astea la baieti nu se iau de azi pe maine si nici comportamentul unui astfel de mascul dominant nu se schimba prea usor. Parerea mea, sapa mai departe sa nu cumva sa dai de beton. Succes
Eu zic sa faci cum vrei dar daca esti foarte frumoasa asa cum spui sa nu incerce sa profite de tine chiar daca el spune ca nu ar face asta nu poti fii sigur niciodata am patit si eu asa. Daca chiar crezi ca e pentru tine si iti place atunci incepe o relatie cu el si vezi ce se intampla pe parcurs dar sa ai grija. Sper ca raspunsul meu sa-ti fie de folos!
Andrei5001737 întreabă: