N-am cunoscut intr-o tara straina la un magazin cu produse din mai multe tari printre care si din romania.Am mers la magazin ca de obicei cand imi trebuia cate ceva sau aveam pofta de ceva din Romania si mereu la magazin se strangeau grupurii de oamenii ca avea si cateva masute si de exemplu romanii se intalneau la o bere acolo.Ma rog eu imi luam produsele si mergeam acasa.Si intr-o seara cand am trecut pe la magazin fata de vindea acolo m-i-a spus ca la un tip ii place de mine .Si nu am stiut despre cine vorbea si atunci a aparut si el si ea l-a vazut prin geam si a spus ca baiatul de intra acum in magazin te simpatizeaza.Si ea ne-a facut cunostinta si atunci am aflat ca suntem din acelasii oras din Romania.Si de atunci mereu ne-am vazut si speram sa mearga relatia si in Romania cand o sa ne intoarcem acasa.El a facut primul pas.
Si daca ai avut doar online pot raspunde?
Cum v-ati intalnit iubita
pe internet, am vorbit cu ea, i am dat o sansa si am format ceva care s-a transformat in altceva, ea a facut primul pas, eu nu stiam ce e iubirea, dar uite ca ia apare chiar daca e doar online, eu stiu pentru ca am simtit
Tu i-ai dat o şansă, dar ea ce ți-a dat ție?
Nu stiu, nu cred, daca imi oferea eram impreuna si real nu doar la 900 de km distanta
Pe prima mea dragoste (12ani)am intalnit-o pe strada cand mi-a facut un compliment si a fost dragoste la prima vedere pe a doua (muncea in vecini iar pe a treia adica actualul il stiu de 10 ani ma placea inca de pe atunci dar eu pe el nu pana acum 4 ani cand ne-am gasit pe Facebook si am vorbit pe mess la web si apoi ne-am intalnit si acum suntem impreuna.Un an ia trebuit sa ma convinga
Ce poveste minunata. Chiar vreau să-mi aduc aminte cum mi-am întâlnit eu fostul iubit
M-a văzut când eram la un suc cu o tipa și cică i s-a pus pata pe mine, nebunul. M-a băgat în seamă pe Facebook, dar nu oricum, ci cu mare talent "bună! Te-am văzut cu x, erai la Y loc și mi-ai picat cu tronc." Mi-a plăcut că a fost direct și am făcut eu pe indiferenta, dar na, când îți vine Cupidonu' cu săgețile, nu prea poți face mare lucru.
No, aia a fost o greșeală.
Morala: nu ieși din casă, pentru că nu știi pe cine atragi.
De ce nu?
Okay then Se facea ca tocmai ce se terminase scoala si a inceput vacanta de vara. Eu eram dezamagit din cauza ca nu ma placea crush-ul. Ca orice adolescent, toata vara mi-am petrecut-o pe telefon, pc si asa mai departe. Era o zi al naibii de ploioasa si neagra asa ca m-am facut comod, cu o cana de cafea si ma pun pe canapea sa stau putin pe Youtube. Din pura intamplare observ ca un canal de muzica (Chill Nation) facea un livestream. Intru. Deja probabil stii ca exista o camera de chat live... si ma pun eu sa spun de toate pe acolo (in engleza, desigur) si asa am ajuns sa formam un fel de cerc al nostru. eram: eu, o grecoaica, o turcoaica, o americanca, un indian si o indianca. Si ne vine ideea sa facem un grup de messenger. Asa am ajuns sa ma cunosc mai bine cu grecoaica si, fara sa-mi dau seama, sa fim un cuplu la distanta. Zi de zi, videocall-uri, mesaje si asa mai departe. O sa sune a cliseu dar chiar ne-as vedea impreuna intr-o zi. Chestia asta m-a facut sa realizez ceva: cineva din celalalt capat de lume te poate intelege mai bine decat cei de langa tine. Si da. inca vorbim, inca suntem impreuna. Cu toate ca traim la mare distanta unul fata de celalalt suntem prezenti in viata celuilalt.
Cam asta ar fi esentialul
Romancutza întreabă:
HappynewCenusa întreabă: