Eu zic ca e o idee geniala dar ca sa fie si mai perfect fa in asa fel sa nu te cunoasca doar numai dupa ce s-a consumat tot... Aranjeaza o camera unde sa nu fie lumina multa ca sa nu te poata vedea bine dar totusi sa-ti vada miscarile si incearca sa fi mai vulagara, adica sa faci pe sefa cu el dar sa nu-i vorbesti ca sa nu cumva sa te cunoasca. Nu te darui asa deodata ci atinge-l, mangaie-l, plimbate prin fata lui dar nu-l lasa sa te atinga mult timp, asta-l il va inebuni atat de excitat va fi... in fine daca reusesti va fi pentru el ceva de neuitat! Succes, esti o comoara pentru el dar probabil inca nu a aflat!
Multumesc! M-am gandit si la asta, sa-i las un biletel la intrare si o esarfa sa se lege la ochi si ceva timp sa nu stie cine sunt dar tot va trebui sa ma vada pentru ca o sa stam toata noaptea, poate ne uitam la filme... sau alte lucruri. Nu e el genul de baiat care ar prefera o noapte numai sex in schimbul unei pizza si muzica buna
Daca nu ar prefera o noapte de sex in loc de o pizza atunci raman fara cuvinte, cei ca el de obicei au probleme acolo jos
Nuuu! Adica nu e obsedat, nu se gandeste doar la asta. Am vrut sa spun ca nu ar prefera sa facem asta toata noaptea, non stop
Ok! Am inteles eu gresit! Pai normal sa nu vrea toata noaptea, dar atat cat va tine acest joc mic va aprecia!
E interesanta ideea ta, personal nu ma simt atras deci nu te pot sustine ca na...totusi e dragut ca te-ai gandit la toate astea. Ce vreau eu sa te intreb acum, nu te-ai simtii putin geloasa, ca in locul tau putea fii alta si el sa o faca cu ea fara vreo problema?
Poate putin as fi geloasa dar nu mi-as oferi dreptul sa ii reprosez ceva pentru ca si eu la randul meu am calcat stramb la un moment dat... nu pot spune ca l-am inselat pentru ca nu eram impreuna cand am facut "o mare prostie" dar totusi iubirea am tradat-o. daca intelegi ce vreau sa zic
Inteleg, pai este treaba voastra ce faceti. Va doresc distractie placuta in seara aceea si, La multi ani.
O seara buna!
Mersi, la fel!
Mie nu mi se pare normal ca baiatul sa-ti spuna in fata ca simte nevoia sa se culce cu alta fata, mai ales daca voi faceti sex/dragoste.
Iar ideea ta nu mi se pare atat de buna, pentru ca eu cel putin, daca m-as sti intr-o relatie nu m-as duce la o c**va, asa pe fata. Daca mi-e sa insel, ma duc singur, discret. Daca mi-ar pregati prietenii asa ceva, mi-ar fi frica sa ma bag, ca poate afla prietena.
Deci, dupa parerea mea ai sanse sa-l astepti degeaba.
P.S.: camera de hotel, peruca, sampania, catusele si restul "accesoriilor" costa binisor!
P.S.2: Ca sa fii sigur ca vine, roaga grupul sau de prieteni (daca rogi doar pe unul bate la ochi) sa-l aduca legat la ochi in camera in care esti tu.
Ai dreptate. m-am gandit si la bani si daca nu o sa am posibilitatea in perioada aia o sa renunt la idee. totusi mersi pentru punctul de vedere!
Cum crezi tu.insa mi se pare usor auto-distructiv gandul asta ca el isi doreste o dama de companie pentru nevoile lui.
cat despre ideea ta.are si parti bune si parti mai putin bune acum depinde de reactia lui.tu il cunosti mai bine te poti gandi in avans la cum va reactiona.
anonim_4396 întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: