| anonimyus a întrebat:

As dori parerea voastra priind la problema mea. Totul a inceput cand m-am saturat sa tot vad ca prietena mea iesa aproape in fiecare seara la club cu fetele. I-am reprosat asta si i-am zis sa mearga de 2 ori pe saptamana dar nu m-a inteles si a zis ca s-a saturat de atata gelozie si ca nu vrea sa mai continuam. Am gresit la treaba asta? Oare sunt asa de gelos prin faza asta? Va rog ajutati-ma o seara buna

Răspuns Câştigător
| Paris a răspuns:

Eiii, da. Eu fara prietenul meu nu ies niciodata in discoteca singura, sau ma rog, ff rar, cand nu poate el. Si el este gelos iar mie nu imi place sa-l vad cand face crize, pentru ca si eu sunt la fel de geloasa si incercam sa ne temperam amandoi prin intelegere si pentru ca ne iubim. Gelos pentru ca i-ai zis sa nu iasa zilnic ci doar de 2 ori, nu esti, si eu as muri de draci ca eu sa stau in casa sa imi fac anumite treburi, iar prietenul meu sa stea sa faca cine stie ce porcarii cu prietenii lui idioti big grin

9 răspunsuri:
| simoSTAR a răspuns:

Atunci cand ai o relatie cu cineva nu inseamna ca trebuie sa stai mereu cu acea persoana sau ca trebuie sa iesi mereu numai cu el/ea.insa din cate spui tu se pare ca ea a cam exagerat si intr-adevar este ceva la mijloc.se poate sa fi intalnit pe altcineva, sau daca nu, inseamna ca s-a saturat de relatia asta si vrea sa fie singura ca sa nu mai fie nevoita sa dea exzplicatii si sa se distreze cand si cum vrea cu prietenele ei, iar gelozia ta a fost si un pretext pentru ea ca sa rupa aceasta legatura

| nicoletalavinia14 a răspuns:

Nu, ai dreptate sa fi gelos, gelozia e un lucru normal, atunci cand esti gelos pe ceva sau cineva, asta iti arata cat de mult tii la acel ceva.Vezi,ca raspunsurile care ti le-a dat ar fi normale la o persoana care inseala. Poate nu am dreptate, e posibil sa gresesc, dar e bine sa verifici.(sper ca nu am dreptate)

| nathalie a răspuns:

Eu zic ca nu ai gresithappy
eu ma gandesc ca ceva e la mijloc... daca nu vrea sa inteleaga ce ai vrea tu...nu,nu esti gelostongue

| princess a răspuns:

Daca prietena ta ti-a spus ca vrea sa terminati relatia dupa ce i-ai spus treaba asta, parerea mea, chiar nu tinea la tine si probabil daca iesea mereu si fara tine ii erai putin mai mult...indiferent! cauta-ti alta care sa te merite

| anonimyus explică:

Va multumesc pentru raspusurile date

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, nu esti...doar ca ea asa era obisnuita.Sincer nici mie nu mi-ar placea ca prietena mea sa iasa in fiecare seara.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu este normal sa mearga fara tine, atunci de ce merge sa agate asta inseamna sa se distreze fara tine. Nu esti gelos este o reactie normala daca nu erati in preuna era liberasa mearga

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ceau.parerea meaeste ca, pote ii place ca intr-o relatie a fie mai libera cu prietenele.sau poate ii cam fuge si ei ochisori pe la baietasismug

| buburuza_2933 a răspuns:

Pei si eu as face acelasi lucru dac as fi fost in locul tau.Asta nu e relatie.de ce nu ieso si tu cu ea. ca na doar e prietena ta. poate asa si tu o vei intelege mai bine si ea la fel... ce rost maiare sa fiti impreuna daca de fiecare data ea iese doar cu prietenele...