1. Da, se poate rupe prin masturbare.
2. Se afla exact la intrarea in vagin, chiar pe margine, cum zici tu, ca usa unei case.
3. Da, se poate rupe la introducerea unor obiecte. 20% din femei nu sangereaza si nu simt durere la ruperea himenului.
4. La orice varsta ai relatii sexuale, acestea te dezvirgineaza. Virgina e numai o femeie care NU a avut niciodata relatii sexuale.
Bună.
1. Nu se rupere prin atingere fără a forța însă.
2. La intrarea în vagin se află himenul.
3. Da, se poate rupe, nu a curs sânge pentru că nu a fost vascularizat, durerea poate fi prezentă sau nu.
4. La primul contact sexual cu un bărbat (băiat) ești dezvirginată chiar dacă nu a curs sânge și nu a durut.
La 8 ani ce minte poți avea?
La 15 ani ai câteva informații deformate!
Cu plăcere.
Pa, pa.
1) Masturbare prin atingere? Poate prin frecare. Se rupe dacă introduci obiecte tăioase sau îl rupi simplu cu degetul.
2)Cred că 5 cm.
3) Da, dar doare.Si nu e obligatoriu să curgă sange.
4) Nu cred că are cel de 6 ani cu ce să o dezvirgineze. Să nu exagerăm dar...
Haha ce tare esti si eu am facut asta dar in dulap cu varamea la 7 ani si ea avea tot 7 ca mine si ne-au prins parinti si ce bataie am luat wayy. urath dar mnea faceam si noi ce vedeam pe la tv
Dezvirginata! nu e un cuvant oficial mai frumos era,, i-ti pierzi/pierde virginitatea'' 1)NU! daca nu fortezi nota, 2)cam o jumatate de deget daca tin minte bine (intelegi ce vreau sa spun ) 3) ca si la numarul 1 iar 4) CU SIGURANTA DA! dar si la 15 ani daca penisul este mic si penetrarea este usoara nu este obligatoriu sa curga sange dar se simte (durerea insuportabila 0_0 ) sunt baiat e ciudat ar trebui sa raspunda obligatoriu o fata? dar am 17 ani si experienta sexuala mai multa ca tine ideea de baza este,, Nu te lua dupa altii'' asteapta si raspunsurile celorlalti si faci un rezumat. Success! cu aflatul raspunsurilor...
Ma scuzati dar nu a spus nimeni ca ar fi vorba de mine asa ca scuti comentariile atata timp cat nu stiti!
RBT0809 întreabă: