| CassianR a întrebat:

Buna! As dori sa aflu parerea doamnelor/domnisoarelor. Ce inseamna un barbat "dur" sau "tare" ce il caracterizeaza?
Mi s-a spus de multe ori, de catre femei pe care le plac, ca lor le plac barbatii duri sau tari si ca nu as fi unul dar niciuna nu a stiut sa explice de ce. Asa ca m-am gandit sa va intreb si pe voi, desi nu ne cunoastem, la modul general, ce face un barbat dur/tare? Sunt convins ca nu se refera la aspectul fizic sau la a fi agresiv, 1 la mana, eu personal fac culturism de 15 ani si asa mi-am dat seama ca nu se refera la fizic, si 2 la mana, din cate stiu eu, femeilor nu le plac tipii duri sau cei care le incalca spatiul personal/intim prea repede, deci trebuie sa fie altceva decat fizic/agresivitate. Voi ce spuneti?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ele vor un barbat asumat, sincer, care spune adevarul in fata. Care spune lucrurilor pe nume. Care are incredere in el si este hotarat, care ii ofera acea stabilitate si se simte in siguranta cu ea. Nu vor sa fie un agresiv si sa fie un smardoi care sa le bata toata ziua.

14 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| SfarcDeCrocobaur a răspuns:

Ai 28 de ani.Deci cum faci tu culturism de 15 ani? rolling on the floor

| CassianR explică (pentru SfarcDeCrocobaur):

Efectiv merg de la 13 ani, de ce? Pare imposibil?

| SfarcDeCrocobaur a răspuns (pentru CassianR):

Da,pare imposibil ca dupa 12 ani de culturism sa arati asa:

https://youtu.be/TDanfm36yhA

Ce-i cu tatele alea de capra la tine, pufuletule? Si aripioarele alea... laughing

Asta e o gluma proasta sau? De unde pana unde ai ajuns tu la concluzia ca eu sunt ala? Eu nu postez nimic cu mine pe internet, evident ca nu ai de unde sa stii cine sunt eu si cum arat, astazi mi-am facut cont, e prima data aici. Am sa o iau drept o gluma proasta! Mergi si canta la alta masa...

Uite prietene asta sunt eu https://ibb.co/3ybZ8mT 15 ani de sala, natural, probabil o sa spui ca sunt prea slab pentru cineva care face de 15 ani, simt ca asta vei spune, insa aia care sunt ditamai animalele sunt dopati, eu asa arat de 5 ani, nu am mai crescut si nici nu vreau.

A,si realizezi ca tipul din poza asta nu este acelasi cu cel de la avatarul tau, adica adevaratul "tu"? laughing

Ba da, ăla sunt eu, nu mă cunoști că sa spui că sunt sau nu, ești doar un puști invidios pe bune, nu e că și cum ai tu de unde sa știi cine sunt eu cu adevărat, nu îți mai da importanță că după cum vezi nu te ia nimeni în seamă. Dar ca să te convingi că sunt eu, salvează imaginea la tine în calculator și dă o căutare pe Google pe Google image search și ceva găsi unde se găsește poza aceea, vei vedea că în afară de TPU nu îți va părea nimic pentru că eu poza asta nu am pus o nicăieri, în poză era altcineva și eu aș fi furat imaginea ai fi găsit în altă parte respectiv ai fi găsit tipul de la care ar fi fost furată, dar caută singur și ai să te convingi: Poza este a mea, nu aș avea de ce să pun poze false aici, că sa obțin ce? Dacă ar fi fost un site de dating ar fi fost altceva, dar dacă un site unde facem schimb de informații nu aș avea de ce să folosesc poze false. Nu ai decât să vorbesc singur de acum deja ai primit report.

rolling on the floor

| CassianR explică:

laughing multa lume crede asta, modelul cocalar.