Poate ca intr-adevar te grabesti cu cadourile? Daca incepi sa le faci dupa o saptamana, doua..ma gandesc ca fetele se gandesc ca esti prea dragut si te vor considera plictisitor. Era o vreme in care si eu gandeam asa, deci este foarte posibil sa gandeasca si ele chestia asta.
Pe cealalta parte, poate nu este vorba de cadou, ci poate pur si simplu este vorba de altceva?
Cred ca cel mai bine ar fi sa incerci totusi sa discuti cu ele si sa vezi care este motivul pentru care racesc relatia.
Până te vei considera suficient de matur să ai o relație care să ducă la căsătorie, orice abordare e tot vrăjeală, mai bine lasă-le în pace.E simpatică abordarea, nu cred că e ceva greșit cu ea, fata pe care Dumnezeu a pregătit-o pentru tine, cred că o va aprecia.Mai bine roagă-te pentru viitoarea ta soție, să-ți rănești sufletul cu relații de dragul relațiilor sau să rănești la rîndul tău, e pierdere de vreme.
Este greu sa gasesti o femeie in ziua de azi, deoarece timpurile sunt grele, numai Dumnezeu stie exact ceea ce ai tu nevoie, iar daca el incă nu ti a dat o, continuă sa te rogi entru ea, probabil Dumnezeu a vazut ca e mai bine asa cum esti. Singur.
Nu neaparat timpurile dar fetele iau ca modele de la TV care nu fac nimic decat sa faca pe proastele si sa fie cat mai dezbracate! Dar nici baietii nu sunt mai brezi... Nu mai stie lumea sa iubeasca eu asa cred!
beausingurlamasamea întreabă: