| ravendem a întrebat:

As dori sa fac un cadou prietenei mele. m-am gandit la urmatoarea chestie. Am vorbit cu fiecare membru al familie sale sa scrie cate un biletel cu niste urari pentru ea ce isi doresc ei.si eu la randul meu ii scriu ceva frumos + un cadou( cercei de aur alb ma gandeam ) vreau sa bag totul intr-un cufar ce vreau sa il ingrop in gradina la ea cat timp este la lucru.( am vorbit cu tatal ei despre asta )si vreau sa fac o harta cu comoara pe care o voi taia in bucati si vreau sa dau I bucata la fiecare membru al familie sale. Fiecare din ei ii va da partea de puzzle la timpul potrivit si na va descoperii ca acel puzzle este o harta cu o comoara si cand va merge la locul x va descoperii ca, chiar este in pamant o comoara... intrebarea este cum vi se pare surpriza + nu am idee cum sa fac harta comorii? ceva sfaturi?

Răspuns Câştigător
| LoveSleep a răspuns:

Sunt sigur că ar fi o experiență minunată. Și nu te opri aici. Dă o parte din harta comorii și unui cerșetor. Fă-l să treacă prin fața ei la un moment dat și să-i ceară niște bani. Dacă îi dă, ăsta să-i dea bucata lipsă de la comoară, iar dacă nu-i dă nimic, comoara să rămână la el. Așa ar fi corect să se termine povestea. Alegerile au consecințe.

4 răspunsuri:
| Shimozukushiki a răspuns:

Ai greșit categoria prietene laughing)

| BryBard a răspuns (pentru Shimozukushiki):

Mistere si Comori secrete. happy

| BryBard a răspuns:

Frate e prea multa bataie de cap, o s-a se plictiseasca, mai ales daca vine de la munca rupa de oboseala.Mai degraba faci ceva romantic cu o cina romantica, petale de la intrate pana la masa, asta e mai relaxant si romantic.Ca doar nu e pirat laughing Serios, inteleg ce zici dar e mai de copii.

| dfsugiopdfiudygh a răspuns:

Dacă tot te-ai gândit la cercei din aur alb, nu te mai complica cu comorile. Pune cerceii într-o cutiuță frumoasă și scoate-o în oraș sau pregătește o cină romantică la care să ii dai.
Asta cu comorile cred că o va plictisi mai mult.