Stai linistita.Nu esti nici prima nici ultima fata care are o relatie cu un baiat mai mare cu cativa ani.majoritatea fetelor cauta baieti mai mari.Inclusiv eu.Plus ca esti aproape majora si esti constienta de deciziile tale.prin urmare nu mai esti un copil.ar trebui sa te inteleaga din moment ce pana si mama ta te'a inteles:iti place baiatul si gata.Du-te la ei, spune-le si daca nu le convine spune-le ca ei nu pot sa ia decizii pentru tine-totusi nu le spune de cat timp esti cu el. spune-le ca esti de vreo doua luni ca l'ai cunoscut si ca ti se pare de treaba.si ca vrei sa il cunost mai bine avand o relatie cu el.daca se supara, asta e.nu'i poti multumi pe toti..te pup si mult succes.:*
Mai asteapta putin ca faci 18 ani si atunci le zici linistita la bunici ca ai relatie si ei chiar daca nu sunt de acord nu ii bagi in seama deoarece esti majora si viata ta o faci cum vrei.
1.diferenta de varsta este prea mare.
2. cred ca ai cam 14 ani
3.nu stii ce e mai bine pentru tine
gandeste-te!
Important este ca mama ta sie si nu are nimic nimic impotriva. Daca vei vorbii cu bunicii tai te vor face sa plangi cu siguranta deoarece ei au ideile astea mai comuniste si sigur nu ar intelege asta.In ceea ce priveste problema cu prietenele tale consider ca acestea nu sunt atat de apropiate de tine precum zic. daca ar fi fost prietene cu adevarat te-ar fi acoperit.Mai bine las'o asa cum este.Sunt sigura ca bunicii tai sunt contra.Bafta
Pai din moment ce mama ta stie de aceasta relatie si e de acord, bunicii nu mai au ce sa iti faca. Oricum esti aproape majora deci iti poti lua viata in propriile maini
Spune-le bunicilor, daca i-ai spus mamei care te-a nascut, ce treaba au bunicii? Zi-le ca mama ta e de acord! Sper ca te-am ajutat!
Eu zic sa ii lasi pe bunci sa nu le spui si sa vorbesti numai cu mama ta despre aceasta relatie. Normal ca prietenele tale se supara pe tine daca te intalnesti cu el in fiecare zi si pe ele le uiti. Incearcsa sa creezi u nechilibru. Vorberste despre acest lucru si cu iubi tau.
Cred ca ar trebui sa vorbesti cu bunicii, chiar daca nu o sa inteleaga d la inceput cu timpul o sa fie de acord. daca mama ta e de acord si stie de relatia voastra o sa se obisnuiasca si bunicii! Bafta!