Pfff, complicat... si un prieten bun de al meu a incercat asta si ne-am certat... nu vreau sa te descurajez, ti-am zis doar asa cum a fost la mine. Eu totusi cred ca si ei ii place de tine, eu zic sa incerci sa vorbesti cu ea despre asta "Incercarea moarte n-are ". Bafta :*
Ia atitudine! Fi curajos si invit-o la un suc, film sau la o cafea, o plimbare. sa fi-ti doar voi doi! Si la masa sau in parc. tine-o de mana. apoi dupa vreo 40-50 min de la intalnire sarut-o, fara frica! Si vezi ce reactie are. Multa bafta si astept raspuns ce-ai ffacut! Curaj
De câte ori te-ai purtat sexual cu ea?
Pune-i mâna pe cur şi vezi cum reacţionează.
Sau pune mâna pe ea, dar fă-o lent, tandru şi vezi reacţia.
Totuşi să nu fie prea multă lume în jur, altfel reacţia ar putea fi influenţată de persoanele care ar putea vedea "cât de uşor se lasă".
"O prietena a ei", de fapt ea te-a intrebat cat o faci sa mai astepte?
Un pas bun ar fi sa va uitati impreuna la un film, ceva in genul "American Pie", care trateaza usurel, cu umor, subiectul care va framanta.
Nu stiu frate ce sa zic. nu e neaparat chestia de "curaj" doar nu vreau sa ii creeez obligatii sau ceva de genu. imi este extrem de draga nu e ca si cu celalalte...
Sugestia mea e sa nu ii spui „imi place de tine hai vrei sa fii cu mine?". Daca nu e foarte stabila, poate sa se simta stresata si ai stricat totul din start. E un prag sensibil, incearca sa ii dai de inteles prin gesturi subtile si, daca e ceva, treci la un pas mai avansat si vezi cum se manifesta.
George0197 întreabă: