anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna as dori sa incep sa iau anticonceptionale dar imi este frica ca ma ingrasi ce anticonceptionale pot sa iau

Răspuns Câştigător
Antonia_4818
| Antonia_4818 a răspuns:

NU anticonceptionalele ingrasa! Ele, intr-adevar, cresc pofta de mancare, DAR, daca poti sa te abtii de la mancare in exces, mai ales in primele 3 luni, pana se obisnuieste organismul tau cu ele, daca faci sport, sau in general, activitate fizicawinking, eviti sarea, pentru ca sarea iti cere lichide, iar sarea in corp retine apa, si simti ca te umflii, nu o sa te ingrasi!
Pentru a alege un contraceptiv potrivit nevoilor tale, mergi la un cabinet de planning familial, acolo vei fi consiliata in alegerea celui potrivit nevoilor tale!
Nu alege un contraceptiv din auzite, fa-ti analize hormonale, pentru a sti ce pilule sunt tolerate de organismul tau!

4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Anticonceptionalele recomandate de ginecolog dupa consultatie si anamneza.

| nicky a răspuns:

La un cabinet de planing familial iti vor face niste analize si iti vor recomanda ce anticonceptionale poti lua. In ceea ce priveste ingrasatul, depinde de organism, eu am slabit de la anticonceptionale.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fara o vizita la medicul ginceolog nu poti afla. Pe piata vei gasi o gramada de astfel de pastile, nu ai cum sa stii care iti sunt compatibile. Partea cu ingrasatul depinde de organism, dar daca simti ca pastilele pe care le iei nu iti fac bine trebuie sa le schimbi, tot sub indrumarea ginceologului.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Unde ma pot inscrie la un planning familial?

Întrebări similare