Nu are de ce sa-ti fie rusine.e ceva absolut normal.stai linistita ca nu esti nici prima nici ultima pe care o vede.si de capul tau sa nu iei anticonceptionale.du-te linistita!:*
Daca nu ti-e rusine sa faci sex, nu ar trebui sa-ti fie rusine sa-ti asumi si responsabilitatile pe care le implica sexul, cum ar fi mersul la ginecolog.Mai ales la varsta ta,pilulele contraceptive trebuie obligatoriu sa fie recomandate de medic, altfel pot aparea dereglari hormonale grave, infertilitate si chiar o sarcina nedorita.
Lasa rusinea du-te la medik ca daca le iei de kapu tau si te **** uite asa devi mamika. si pana la urma esti mare la 16 ani. nu are de ge sa iti fie rusine
Nu poti lua anticonceptionale fara sfatul unui medic si din cate stiu acestea se iau pe baza de reteta
este necesar de sfatul unui medic ginecolog pentru ca acestea au si efecte secundare cum ar fi ingrasatul si pot aparea si dereglari hormonale
nu trebuie sa ti fie rusine pentru ca acesta consultatie nu poate fi divulga unui parinte intru cat este privata si ai dreptul la intimitate chiar medicul iti poate spune asta
daca te jenezi de un barbat cauta o femeie ginecolog
Cand te duci la medic sa-ti prescrie anticonceptionalele sa-mi spui si mie cum sunt :* vreau sa le incerc si eu. mersi>
Anticonceptionalele nu se iau asa la voia intamplari daca chiar vrei sa iei trebuie sa mergi la un ginecolog si sa vezi care e problema, parerea mea e sa nu incepi de pe acum cu anticonceptionale si sa te protejezi cu prezervative.
Pai in primul rand nu ar trebui sa iti fie rusine deoarece o faci pentru binele tau asa ca prima data gandeste-te la tine lasa rusinea gandeste-te si inainte de partida de sex protejati-va
anonim_4396 întreabă: