| Ana098 a întrebat:

As dori sa intreb ceva deoarece sunt confuza. Mi-am inceput viata sexuala de un an, si nu m-am simtit niciodata asa. Luna trecuta desi am facut, mi-a venit la timp. Luna aceasta am facut de 2 ori pana acum, trebuie sa imi vina prin 24, doar ca desi nu a ejaculat(nefiind protejat) ma simt ciudat, am sanii ciudat de moi, nu i-am mai avut asa moi niciodata, ma dor cumplit ovarele si astazi a inceput sa ma intepe burta foarte, foarte tare, iar daca apasam pe ea ma intepa si mai rau, am avut luna trecut inainte sa vina in timpul urinarii o sangerare foarte subtire, desi dupa vreo 2 saptamani a venit. Credeti ca e vorrba de o sarcina sau de vreo racire la burta? Ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Fara date certe si precise privind ciclul tau menstrual si fara sa pezinti data la care s-au produs contactele sexuale, nu se poate formula un raspuns obiectiv. Se pot formula doar niste pareri si/sau presupuneri subiective care efectiv sunt lipsite de orice valoare. Multa sanatate!

4 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Cred ca este vorba de o sarcina nedorita.

| Ana098 explică (pentru Emilian65):

Nu, nu e! Am facut un test.

| tom190 a răspuns:

15-20 de lei un test si dormi linistita

| MaryLoveMyLife a răspuns:

La sigur nu e vorba de o sarcina, cred ca mai degraba este o infectie, apeleaza la un medic ginecolog pentru niste analize!