Nu cred ca esti sigura de propunerea fostului, numai timpul iti va da raspunsul; nu te grabi intr-o situatie si asa delicata!
Inteleg ca inca mai ai sentimente pentru fostul iubit. E normal ca acestea sa fie mai puternice gandindu-ma ca ai petrecut ceva timp alaturi de el. Am trecut si eu prin etapa aceasta. Cel mai bine este sa te uiti inainte, tu vezi ce poti face pentru relatia ta actuala. Daca fostul vrea planuri serioase cu tine iti va demonstra asta. Tu fii cu baiatul actual daca il iubesti si incearca sa faci relatia sa mearga cat mai bine. Crede-ma ca e mai bine asa.
Fostul are planuri serioase pentru tine si banuiesc ca impreuna cu actuala au planuri serioase pentru tine? In primul rand, depinde cat timp ai stat cu fostul si cat de serioase au fost planurile in relatia cu el la momentul respectiv. Urat din partea lui ca se preteaza la un joc dublu, tradeaza un caracter departe de a fii "serios" in vreo privinta.Tocami pentru ca ai 20 de ani nu ar trebui sa te lasi dusa de nas de un asfel de om.
Draga mea nu poti iubi doua persoane, tu nu sti pe cine iubesti, totusi mai incerca o relatie cu fostul poate va placeti si va dati seama.
Nu cred ca ii iubesti p aman2 ci esti putin confuza
Mai intai gandeste`te la actualul:te iubeste? cum se comporta cu tine etc. Iar apoi la fostul cat de mult tii la el, motivele pentru care nu mai sunteti impreuna. Poate esti in situatia asta din cauza ca a reaparut fostul, poate esti geloasa ca are partenera si il vrei inapoi.SucCes in orice vei hotari:-H
Gandeste-te foarte serios si cu mintea, nu cu inima in cazul acesta la care tii cu adevarat. Gandeste-te din ce cauza te.ai despartit de fostul, vorbea urat, etc. Oare crezi ca te iubeste sincer sau face doar asa ca sa te mai foloseasca si apoi sa te arunce asa cum a facut si prima data. Daca iti este bine cu actualul si esti convinsa de iubirea lui, nu ai la ce sa te gandesti.
oana1 întreabă:
Anonima17191 întreabă: