| Axel_9404 a întrebat:

As dori sa ma ajutati si pe mine.Acum cateva luni am facut o nebunie.Intamplarea a facut ca eu impreuna cu o fata sa ramanem singuri.Eu o placeam pe acea fata de foarte mult timp, Insa ea avea o relatie de 2 ani. Fara sa ne dam seama dintr'o nebunie ne'am sarutat. Dupa acel sarut amandoi am avut o senzatie ciudata(ea pentru ca se simtea vinovata fata de prietenul ei, Iar eu pentru ca stiam ca sentimentele din mine vor fi in crestere si pentru ca avea prieten). Dupa ceva timp saruturile sau repetat. Dupa ceva timp ea s-a despartit de prietenu ei dar nu din vina mea ci din vina mamei ei care nu dorea ca baiatu sa fie mai mare ca ea. Ea a suferit.eu a trebuit sa o ajut si am reusit aproape.Acuma in momentu de fata sau certat de tot pentru ca el a facut niste tampenii. Fata nu e genu d epersoana care nu incepe o relatie una dupa alta, si care nu se joaca. Ea zice ca tine la mine ca la un amic si putin mai mulT insa lucruriile noastre sau cam racit pentru ca am fost plecati pentru ctv saptamanahappy Ea nu zice ca nu ar dorii o relatie. Dar nici nu nu zice eu am inteleso si am ajutat-o cat am putut Ce sa fac? Multumesc:*

Răspuns Câştigător
| nobody_9468 a răspuns:

Daca ea reprezinta ceva pentru tine, daca ai sentimente reale pentru ea, ar trebui sa mai incerci in continuarewinking. Ea inca nun este hotarata, nu stie ce sentimente are fata de tine si fata de el. Tu nu renunta atat de usor, doar esti baiat! Fii mai apropiat de ea si lucrurile vor deveni din ce in ce mai bunewinking.

Bafta.

9 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Daca tot ai inceput ceva, apoi du-o pana la capathee hee

Tine-te de eawinking

| Anecherry a răspuns:

Sa incerci sa te apropii mai mult de ea. Nu-i cere nimic, si nu o presa, las-o pe ea sa decida cce face. Tu poti inainta, fii aproape de ea, sprijin-o, sarut-o in momente speciale si arata-i ca ai fi dispus sa faci ceva pentru ea. Rabdare ttrebuie sa ai, ca restul vine de la sine. bye

| alone a răspuns:

Pai incearca sa fii cat mai mt timp in preajma ei si daca se poate sa ramaneti dn nou singuri ar fi perfect, poate sa-r repeta povestea si asea ar realiza si ea c simte pentru tine! merita sa incerci zic eu!
mt noroc!

| Georgiana21 a răspuns:

OK, in primul rand e clar ca o atractie exista. Ea este atrasa de tine, dar in acelasi timp nu vrea sa se implice intr-o relatie pentru a nu a exista vorbe pe seama ei. Optez pentru ideea ca te place; dar acum sa-ti pun o intrebare: daca iti va face si tie acelasi lucru, daca veti avea o relatie?

| bkmad a răspuns:

Ar fi mai bine sa lasi lucrurile putin timp asa pentru a-si reveni si daca tine la tine sigur va veni la tine si pentru a nu te uita iesi mai mult timp cu ea la un suc in oras la distractii sigur ii va place si daca spune nu incearca si isi va revenii ea singura iesiti cu prietenii care va sunt apropiati amandurora nu cu ai tai ca sa se simta in plus sau ciudat si invers si vorbeste cu ea despre asta serios pentru a vedea mai bine ce este in mintea ei si ce vrea cu adevarat fara sa-ti dea raspunsuri care sa ocoleasca subiectul sau : nu stiu sa vedem ma mai gandesc.

| Elyxx a răspuns:

Stai sa vad daca am inteles bine, ea abia s-a despartit de prietenul ei, e singura FARA PARTENER iar tu o placi.Pai baiete asta e sansa tawinking Baga-te repede sa nu o pierzi, incearca sa te apropi de ea. o data ce ea a raspuns la saruturile tale e evident ca simte ceva pentru tine.Asa ca invit'o in oras, petreceti mai mult timp impreuna si totul va veni de la sinewinking

Succes!happy*

| Mihaelutsaa a răspuns:

Incearca sa te apropii si mai mult de ea si iti va fi recunascatoare intr-o buna zi
si pan' la urma va accepta sa fiti prieteni smug

| CaramelX a răspuns:

Pai sfatul meu este sa fi alaturi de ea in perioada asta, sa-i castigi increderea, sa petreceti mai mult timp impreuna si sa va apropiati! daca tu zici ca o placi si te-ai sarutat cu ea! gandeste-te ca simte si ea ceva pentru tine mai mult decat o simpla prietenie! daca u reusesti sa o faci sa inteleaga ca este indragostita de tine si ca are un viitoar impreuna cu tine! castigai increderea demonsteazai ca o sa fie bine! incearca sa fi alaturi de ea si cu siguranta iti va multumi! chiar daca nu o sa fiti imperuna o sa fiti cei mai buni priteni daca sunteti alaturi unu de celalat! iti zic unele chesti din rpopia experienta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa ii zici ca atunci cand ai plecat ti-a fost foarte dor de ea si sa o intrebi daca vrea sa fie iubita ta.
SUCCES!