Buna in primul rand mi se pare foarte frumos ce face, inseamna ca el chiar te iubeste. Dar cum ai spus si tu iubirea lui este cadoul perfect.Intai i-al deoparte si incearca sa ii spui ca nu etse nevoie de un cadou.Intelegi ca vrea neaparat, dar spune-i ca daca te iubeste asta este cel mai depret cadou.Si acest cadou nu ti-l da o data, ti-l da in fiecare secunda a relatiei voastre intelegi ce vreau sa spun. Iar locul unde ati putea merge...Banuiesc ca voi aveti un loc preferat unde va place sa stati. Puteti merge acolo sau puteti sarbatori la o pizza sau intr-un parc de distrractii(putina distractie calumea nu strica)iar mai pe seara puteti iesi intr-un parc mai gol si sa stati iar dupa aceea sa mergeti acasa la tine sau la el si sa va uitati la un film frumos, care va place voua foarte mult si cu niste floricele si gata.Eu sper ca ti-am dat niste idei si acum poate iti mai vine tie ceva in minte ca eu doar atat stiu. Aaaa si La Multi Ani
Scz dar eram grabita ma refer la greseli. si interbarile is 1 ) unde am putea merge
2 ) cum as putea sa il conving sa lucreze nuami intr-un loc
Munceşte mult poate şi pentru că are puţini bani în general.
Dacă atunci când ieşiţi de obicei plăteşte numai el... asta înseamnă gaură mare în buget!
Zi oraşul (sau măcar judeţul) din care eşti şi-ţi pot da în România destinaţii accesibile financiar.
Dacă ai răbdare, poţi să cauţi la mine pe blog unde povestesc călătorii ieftine .
Salut!
P. S.: O să revin aici dacă spui judeţul şi-ţi sugerez câteva destinaţii ieftine!
P. S. S.: Sau aţi putea să faceţi ceva special când veţi face un an! Un an e mai special... 6 luni... nici nu simţi când au trecut.
In primul rand LA MULTZI ANI SI SA FII FERICITA ALATURI DE IUBITUL TAU
intr-adevar face un gest frumos pentru tine
dar zii ca tu vrei de la el doar iubire si poate va intelege
Kongeriket nu are un sa; lat mik in nici un loc. si de obicei nu palteste nuami el ...ca atunci cand plecam in oras mama imi da bani mie si eu ii dau lui sa ii tina si depinde dar el zice ca vien ziua mea vine craciunul si ca ar vrea sa imi faca un cadou frumos si i-am zis de nennumarate ori ca eu nu vreau cadouri de la el eu vreau iubirea lui atat si a zis ca aia o am tot timpul eu is din timisoara din oras deci poti sa imi zici o locatzie frumoasa eu le stiu cam pe toate si mie nu prea mi se mai pare nimic special. deci ecva ce ti se pare tie
Chiar acum cateva minute am vorbit cu el despre asta ca a venit de la lucru si i-am zis sa vina la mine. si i-am zis ca de ce nu merge nuami intr-un loc. si el se tot incapataneaza... acum mi-a promis ca maien imi spune ce a ales
Timişoara... cam departe de Cheile Turzii. Cu reducere de elev vă costă cam 100 de lei pentru amândoi dus-întors drumul. Plus cam 60 cazarea pe 3 nopţi... hmm - cu 200-250 de lei vă puteţi face o vacanţă faină în stil studenţesc şi să şi evadaţi din monotonie.
Îţi sugerez asta pentru că ai spus că ştii locurile de prin împrejurimi şi ţi se par seci. Atunci încercaţi ceva nou.
Cât priveşte cele două locuri de muncă, poate mai are nevoie de bani şi pentru altceva.
În fine, distracţie plăcută.
Hmm mz. de fapt nu prea am cum sa pelc. afara din oras ca is minora... si el e major... deci totusi de fapt pot sa pelk dar risc sa raman acolo ca parintzi nu ma lasa pentru ca e timp de scoala deci nu am cum eu voiam sa imi zici un loc misto de prin timisoara adica nu cred ca le cunos pe toate deci daca ti se pare ul loc frumos sau undeva mai app de timisoara si merita de vazut ca sa stau peste noapte hai ca o noata ma lasa dar 3 nu cred mz de ajutor
Mytza_6160 întreabă: