Bine, poti alege doar unul din astea doua
Bravo, e un inceput bun, in sfarsit a inteles cineva, dar mai vreau raspunsuriiiii
Primul lucru care imi vine in minte e ''hobby''. Nu stiu insa daca era referitor la propria persoana sau la modul general. La modul general primul cuvant ar fi ''chimie''.
Primul lucru care imi vine in minte?! sincer, nimic! sexul pentru mine nu mai este un subiect taboo sau o atractie principala! il privesc ca si pe o actiune intre 2 persoane care sunt impreuna!(+cred ca nu am inteles prea bine intrebarea, reply daca nu sunt in topic)
Primul cuvant care va vine in minte cand cineva pronunta cuvantu sex, de exemplu : pozitii, preludiu, ce va vine prima data in cap hai ca nu-i greu
Aha! pai, FOARTE SINCER, o camera luminata de lumanari, eu si prietena mea sarutandu-ne dezbracati. EXACT asta! ...ciudat,ha?!
Haaaaaaaaaaaaaaa
ok, raspunsul corect era iubire, ca pana la urma dumnezeu a lasat asta pentru oamenii care se iubesc, ii dau funda celui mai apropiat raspuns, dar multumesc tuturor
Mie,sincer,cand aud cuvantul ''sex'' primul lucru care imi vine in minte este :eu si prietenul meu in starea aceea nebunatica
Primul lucru care imi vine in minte cand aud cuvantul sex?! Usor! Futaiiiiii )
Amiiii69 întreabă: