anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

BUNA! as dori sa-mi raspund singura la o intrebare facand un test cu voi, plizzzz happy uitati : care este primul lucru (cuvant ) care va minte cand pronunta cineva cuvantul SEX? aveti voie doar un raspuns, nu uitati ca ma ajutati mult daca o faceti! dau si fundita

Răspuns Câştigător
| roxkiss a răspuns:

Foc, dragoste.))

| hhhapciuuu a răspuns (pentru roxkiss):

Bine, poti alege doar unul din astea douahappy

18 răspunsuri:
| BlackheartQueen a răspuns:

Buna!
Primul cuvant: Atractie

| hhhapciuuu a răspuns (pentru BlackheartQueen):

Bravo, e un inceput bun, in sfarsit a inteles cineva, dar mai vreau raspunsuriiiii happy

| Oana92 a răspuns:

Placere,pasiune

| TheAce a răspuns:

Primul lucru care imi vine in minte e ''hobby''. Nu stiu insa daca era referitor la propria persoana sau la modul general. La modul general primul cuvant ar fi ''chimie''.

| stark47 a răspuns:

Primul lucru care imi vine in minte?! sincer, nimic! sexul pentru mine nu mai este un subiect taboo sau o atractie principala! il privesc ca si pe o actiune intre 2 persoane care sunt impreuna!(+cred ca nu am inteles prea bine intrebarea, reply daca nu sunt in topic)

| hhhapciuuu a răspuns (pentru stark47):

Primul cuvant care va vine in minte cand cineva pronunta cuvantu sex, de exemplu : pozitii, preludiu, ce va vine prima data in cap laughing hai ca nu-i greu

| stark47 a răspuns:

Aha! pai, FOARTE SINCER, o camera luminata de lumanari, eu si prietena mea sarutandu-ne dezbracati. EXACT asta! ...ciudat,ha?!

| Mozurov a răspuns:

Un barbat si o femeie stand intr-o pozitie in care fac sex.

| hhhapciuuu a răspuns:

Doar un cuvnt, nu doua, nu sapte, nu compuneri

| roxkiss a răspuns (pentru hhhapciuuu):

Eu am scris tu alege ))

| hhhapciuuu a răspuns:

Haaaaaaaaaaaaaaa
ok, raspunsul corect era iubire, laughingca pana la urma dumnezeu a lasat asta pentru oamenii care se iubesc, ii dau funda celui mai apropiat raspuns, dar multumesc tuturor happy

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| KameliaAura a răspuns:

Mie,sincer,cand aud cuvantul ''sex'' primul lucru care imi vine in minte este :eu si prietenul meu in starea aceea nebunaticahee hee

| Zapqa a răspuns:

Pai depinde cu cine vorbesc si daca se ajunge departe cu acest subiect happy

| ștefiiiiiiiiiiii a răspuns:

Primul lucru care imi vine in minte cand aud cuvantul sex?! Usor! Futaiiiiii laughing)