| Fredie a întrebat:

As dori sa-mi spuneti cum v-ati cunoscut actualul iubit sau actuala iubita. Incercati sa spuneti pe scurt, locul, contextul si felul in care ati avut primul contact si daca va amintiti ce v-a atras atentia, etc. De la fete as vrea sa aflu ce le-a determinat sa dea numarul de telefon baiatului respectiv sau altfel spus, ce anume a fost acel ceva special si deosebit care v-a atras la el. Multumesc! PS: intrebarea cu ce v-a atras prima data este valabila si pentru baieti, dar as dori sa mi raspunda doar cei care chiar au reusit sa observe si altceva decat partea fizica. happy

17 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

In gara de la Timisoara, mergeam amandoi la o lansare de carte. El venise cu o zi inainte, eu veneam cu un grup mare de olteni. Fiindca nu mai fusesem nici unul la Timisoara, s-a trezit la 6 dimineata si a venit sa ne ia de la gara. Mi-a placut la el ca te puteai baza pe el si ca avea simtul umorului.

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Ne cunoastem din vara trecuta. El ma 'observase' de mai mult timp, insa eu aveam deja o relatie. Abia dupa ce m-am despartit de actualul la acea vreme, ne-am imprietenit foarte repede si ne-am petrecut vacanta de vara cu gasca lui. Mi-a propus sa fim impreuna dupa vreo 3 saptamani de cand am facut cunostinta dar nu am acceptat sa fim impreuna pentru ca exista 3 ani diferenta intre noi, el fiind mai mic (desi nu arata). Apoi, atractia a fost prea puternica si am ales, dupa 3 luni in care doar ne-am tachinat sa fac eu urmatorul pas ca sa fim impreuna.Au trecut 4 luni de atuncihappy

| Alisa a răspuns:

Ne-am cunoscut prin intermediul prietenei mele, si am vb cu el la telefonul prietenei mele. mi-a cerut numarul de telefon si i l-am dat. dupa o saptamana ne-am cunoscut. cel mai mult m-a atras felul lui de a fi, caracterul, ca ma face sa zambesc in orice clipa si ma simt ocrotita langa el. suntem de 4 luni impreuna, el fiind primul meu prieten.

lolita
| lolita a răspuns:

Ne-am cunoscut intr-un restaurant, imi aduc aminte si acum ca era asa de serios, imbracat in costum si ca vorbea foarte mult la telefon. dupa o jumatat de an am vb cu un cunoscut de al lui care mi-a zis ca pentru mine ar fi perfect respectivul. am zis ca imi place de el dar ca nu cred ca m-a observat. ziua urmatore am vb cu el la tel si am inceput sa ne vedem in acelasi loc. m-a inviata sa iesim dar in acea perioda nu putem, era prea ocupata si imi era imposibil sa ies cand putea el. intr-un final i-am dat nr de tel si m-a sunt sa iesim. dupa prima intalnire mi-am dat seama ca este perfect pentru mine dar imi era frica sa fac pasul. suntem si azi impreuna si speram ca vom fi toata viata. m-a atras felul lui de a fi, am o slabiciune pentru barbatii imbracati in costum happy, si m-a atras faptul ca el nu ma baga in seama, cu timpul mi-am dat seama cea este inteligent, foarte cumsecade si amandoi credeam ca nu suntem genul celuilalt, dar uite ca ne-am inselat si ma bucur de faptul asta.

| Emeraude a răspuns:

Pe scurt, mare, plaja, soare, prieteni, privire ucigatoare pe sub spranceana, chitara, skateboard, refuzuri, foc de tabara, padure, iarna, reintalnire, schimb nr de telefon, Sibiu, maini, ploaie, nori, copaci goi, film, carti istorice.
Astept sa vad ce cuvinte mai pot adauga pe viitor! happy

| Cryssy a răspuns:

Buna. Pai l-am cunoscut pe mess (da stiu mai ciudat si mie mi s-a parut). Acum in jur de 7 luni. Si dupa aia ne-am intalnit, s-a indragostit de mine, m-am indragostit de el si asta e. Ne iubim si suntem fericiti impreuna. Pe mine m-a atras faptul ca am simtit de la inceput ca pot avea incredere in el, ca imii poate fi alaturi intotdeauna, este o persoana foarte sincera... Este o persoana minunata!

| theodoraafi a răspuns:

Buna,
pai il cunosc de vreo 2 ani... adica el era un golan din cartier si in seara de halloween din 2009 ne-am intalnit intr-un club si am observat ca se tinea dupa mine, si dupa vreo 1-2 ore m-a intrebat daca vreau sa stau cu el. sincera sa fiu nu m-a atras nimic la el, am zis sa am un partener de distractie in seara respectiva, si a 2 zi eram hotarata sa ii zic ca nu vreau o relatie, dar nu am putut sa ii zic deoarece a fost ceva in privirea lui care m-a asigurat ca nu era de fapt baiatul ala insensibil si increzut pe care il stiam.
suntem de 3 luni impreuna si chiar ma iubeste happy

| Crs a răspuns:

L-am cunoscut la scoala, aveam clasele fata in fata.
La inceput il vedeam ca pe un simplu amic si coleg.
Numarul de telefon i l-am dat ca intre amici.
M-au atras la el ochii love struck albastri love struck si felul lui de a fi mai nebunhee hee

| AlinPlaya a răspuns:

Am vazut-o in sala de sport. Avea antrenament de volei imediat dupa antrenamentul nostru de la baschet. M-a atras imediat ce am vazut-o. M-am dus la ea, am inceput sa vbim si dupa 1 saptamana de iesiri, ne-am combinat. Mi-a placut si gandirea ei, aveam aceleasi pareri etc. Suntem impreuna de 6 luni.
Ave!

| georggyy a răspuns:

Pai il cunosc de vreo 3 ani, iar numarul de telefon ii l-am dat asa ca intre amici, ca sa ne intalnim intr-un loc anume cand ieseam cu prietenii. Iar anul asta am inceput sa tinem mai mult unul la altul big grin si am decis sa fim impreuna

| sweetygirl a răspuns:

Pai cand am inceput liceul eram f buna prietena cu o fata, ea mi-a facut cunostinta cu el, dar eu aveam o alta relatie. El i-a zis prietenei mele sa iesim, am iesit, iar dupa cateva zile era ziua lui si i-am cerut nr lui ca sa ii spun ca nu pot veni, dupa am vb foarte mult pe mess, vorbea foarte frumos si acest fapt m-a facut sa ma indragostesc. In cele din urma am terminat relatia cu actualul din acea vreme si la 4 zile, la balul liceului meu mi-a propus sa fim impreuna si de atc suntem impreuna, adica de 1an si ceva:X

| assus a răspuns:

O cunosc de 1 luna. din greseala am dat de ea la telefon. si s-a dovedit a fi o fata super scumpa. la inceput atractzia. a venit doar prin vocea ei si prin povestiile ei.care. ah. beton! e o fata scu, pa si intamplarea o avut sa fie. pe plan sentimental la fel! exista acel ceva! fara el. nimic nu e

| danielgeo a răspuns:

E simplu am iesit cu X in disco, X mi-a facut cunostinta cu Y, Eu i-am zis lu Y sa iesim in oras si nu a vrut, asa ca m-am combinat cu X, dupa o perioada scurta m-am despartit de X, asa ca am mai incercat odata la Y si am reusit sa o scot in oras. Si uite asa suntem impreuna de 3 ani si 2 luni happy

| tomtom_7971 a răspuns:

Pai intr-o discoteca in urma unui pariu(intre prieteni-ba eu stau cu aia, ba eu), ea f frumoasa, eu mai putinlaughing, am castigat...sapte ani de atuci cu bune cu rele... ce amintiri!
cu respect

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe actualul meu iubit il cunosc de aproximativ 10 ani deoarece familiile noastre sunt prieteni.Relatia s-a legat printr-o intamplare fericita cand el a decis sa ma viziteze. El mi-a cerut numarul de telefon, in timp ce eu eram topita dupa el- caracter, look, m-a atras tot.Acum,dupa 2 ani de relatie totul e perfect:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Noi...wow.noi suntem mai diferiti laughing...ne.am cunoscut pe mess laughing iar dupa cateva luni ne.am vazut si acum suntem impreuna de aproximativ 9 luni laughing

| Nymphobic a răspuns:

Ne-am cunoscut pe internet, cu ajutorul unui prieten comun care ne-a facut cunostinta. Eu aveam 16 ani, ea 19. Ea statea in Oradea, eu in Sibiu. Am vb pe net vreo 6 luni dupa care m-am hotarat ca trebuie sa o vad live. Cel mai mult m-a atras la ea faptul ca nu-mi mergea vrajeala, lucru care nu mi se mai intamplase. Ne-am intalnit in orasul ei dupa care i-am zis ca o plac si ca vreau sa fim impreuna pentru mai mult timp nu doar pentru o aventura. Dea lungul scolii mele (facultatii ei) ne vedeam in fiecare vacanta si cateodata in weekenduri. Si-a terminat facultatea si s-a mutat in Sibiu. In prezent locuieste la mine si suntem de 3 ani jumate impreuna si totul merge perfect :X