| Cristinalia a întrebat:

as dori sa stiu si eu, pe data de 25 ianuraie mi-a venit menstruatia ( aceasta fiind sambata seara ", miercuri spre joi s-a terminat, asta fiind pe 29-30, si acum pe 4 februarie, as dori sa intretin relatii sexuale cu iubitul meu, nu am mai ntretinut relatii sexuale cu el de 3 saptamani, este in regula daca fac sex neprotejat cu el in aceasta seara,fara ejaculare in interior, cu totii stim ca prezervativul scade din placerea barbatului si este mai multa dragoste normal! Imi poate da cineva un sfat, va rog frumos, pupici

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca nu ai ciclu perfect regulat, atunci poti considera toate zilele, in afara de prima zi de menstruatie, ca avand risc maxim de sarcina. metoda calendarului poate fi folosita exclusiv de femei cu menstruatii foarte regulate

8 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Atata timp cat va doriti un copil, este absolut in regula. Esti in perioada de maxima fertilitate, chiar si fara ejaculare, aveti sanse bune sa deveniti parinti. Succes!

| tr3ig a răspuns (pentru Brigaela):

rolling on the floor)) tot respectul, cel mai tare raspunswinking

| Cristinalia explică (pentru Brigaela):

Multumesc pentru raspuns Brigaela, dar nu ne dorim un copil :* daca spui ca sunt in perioada cu fertilitate maxima, desii eu nu am ciclu regulat, am sa ma protejez!, mai astept raspunsuri pupici

| Brigaela a răspuns (pentru Cristinalia):

Daca nu ai ciclu perfect regulat, atunci poti considera toate zilele, in afara de prima zi de menstruatie, ca avand risc maxim de sarcina. metoda calendarului poate fi folosita exclusiv de femei cu menstruatii foarte regulate

| mona a răspuns:

Nu este in regula, protejati-va pentru ca esti in perioada fertila si surprizele pot sa apara cand ti-e lumea mai draga

| buzeduulci a răspuns:

Folositi prezervativ. e mai safe asa

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Expune-te daca-ti place, dar poti deveni mamica!

| Cristinalia explică:

Dau funda!

| Cristinalia explică:

Nu am inteles deloc ceea ce ai vrut sa spui!