Eu nu m/as mai impaca cu el.gandeste te ca daca o data te a parasit poate sa o ma faca inca o data si tu vei suferi din nou.nu poti fi roata de rezerva.asa ca ...mai bine lasa/l.acum eu iti dau un sfat, dar daca tu vrei sa fii din nou cu el... faci cum crezi tu ca e mai bine.asa ca bafta
Sincer sa fiu, acest tip te manipuleaza, in sensul ca nu vrea sa rupa total legatura cu tine, dar ai fost data la o parte pentru alta, fapt care tie ar trebui sa iti dea raspuns la intrebarea ta. Evita-l pentru ca singura care va avea de suferit esti tu, si stii de ce? Tu esti roata de rezerva in cazul in care tipa cu care e acum il va lasa balta, si atunci vei vedea ca iar va apela la sentimentele tale.Probabil ca el nu a obtinut -prajiturica -ta si atunci incearca in alta parte, asa ca stii ceva?-dalde din astia e plina lumea si eu iti recomand cu caldura ceva:ia o matura, un faras, matura-l bine iar dupa aceea arunca-l la gunoi. Daca vei ceda se va folosii de sentimentele tale si nu vei fi altceva decit o fraiera in ochii lui.Decizia iti apartine.PA.