| Gigicutza a întrebat:

As dori sa va cer ajutorul nu mai stiu ce sa fac am fost cu un baiat si ne-am despartit deoarece mi-a spus ca sa impacat cu fosta prietena. Am inteles si nu am spus nimic, nu i-am purtat pica. Dar vad ca de la un timp tot imi trimite mesaja sa ma intrebe ce fac la scoala se face ca nu ma vede dar cand ajunge undeva unde sa fie singur imediat imi trimete mesaj sau ma suna. Nu stiu ce sa mai fac va rog ajutati-ma sa-mi dau si eu seama ce vrea de la mine.

Multumesc mult pentru sfaturi.:*:*:*

2 răspunsuri:
| dalila a răspuns:

Eu nu m/as mai impaca cu el.gandeste te ca daca o data te a parasit poate sa o ma faca inca o data si tu vei suferi din nou.nu poti fi roata de rezerva.asa ca ...mai bine lasa/l.acum eu iti dau un sfat, dar daca tu vrei sa fii din nou cu el... faci cum crezi tu ca e mai bine.asa ca bafta

| DEMARKO a răspuns:

Sincer sa fiu, acest tip te manipuleaza, in sensul ca nu vrea sa rupa total legatura cu tine, dar ai fost data la o parte pentru alta, fapt care tie ar trebui sa iti dea raspuns la intrebarea ta. Evita-l pentru ca singura care va avea de suferit esti tu, si stii de ce? Tu esti roata de rezerva in cazul in care tipa cu care e acum il va lasa balta, si atunci vei vedea ca iar va apela la sentimentele tale.Probabil ca el nu a obtinut -prajiturica -ta si atunci incearca in alta parte, asa ca stii ceva?-dalde din astia e plina lumea si eu iti recomand cu caldura ceva:ia o matura, un faras, matura-l bine iar dupa aceea arunca-l la gunoi. Daca vei ceda se va folosii de sentimentele tale si nu vei fi altceva decit o fraiera in ochii lui.Decizia iti apartine.PA.