Buna ziua. Dar de ce vrea sotul dumneavoastra sa faca asta? Eu nu as accepta asa ceva, dar fiecare actioneaza conform principiilor. Cred ca mi s-ar parea foarte ciudat sa stiu ca am facut asa ceva. Eu v-as sfatui sa vorbiti cu sotul si sa aflati motivele care l-au determinat sa isi doreasca asta. Dar eu v-as sfatui sa nu faceti asta. O zi buna!
O_O serios? O doamne. Cred ca a luat-o lumea razna. Si fara suparare da am 17 ani si tot sunt mai normala de atat. Daca nu se multumeste cu ce are mai bine sa-si ea picioarele in spinare si sa se duca cat mai departe. Prostie mai mare nu am auzit. Daca nici la varsta de 43 de ani nu i-a venit minte la cap imi pare rau ca ati putut gasi asa ceva.
Tot ce pot sa zic e "LOL". Daca esti genul de sotie care sa tolereze asa o intrebare sau cel putin sa tolereze faptul ca ar vrea sotul sa faca asa ceva, atunci imi pare rau dar relatia ta deja e NEGATIVA. Cum sa iti ceara sotul asa ceva? Sa nu-mi zici ca esti una din alea care "Sexul nu e iubire deci daca sotul meu face sex cu alta femeie inseamna ca nu e ceva neaparat rau".
Tu ca femeie, nu stiu cum nu poti avea pic de posesivitate sau mandrie in tine. Stii ceva?
Daca esti multumita cu ideea ca barbatul tau sa-si bage penisul in cratita altei femei atunci fa-o. E ca si cum te-ar insela pe fata . Daca tu nu esti de parerea asta inseamna ca aveti un simt si o idee foarte tampita in legatura cu iubirea.
... Daca as fi intrebat-o pe prietena mea asa ceva, mi-ar fi dat foc, mi-ar fi taiat penisul, l-ar fi dat la caini, ar fi dat foc la caini si dupa m-ar spanzura de propria-mi demnitate.
Buna. Eu sincer te-as sfatui sa nu faci asta. Poate nu sunt experimentata in ``sex in grup``` pentru ca nu am facut`o niciodata.Dar cine te iubeste cu adevarat nu iti va cere niciodata acest lucru. Rutina sexuala nu se rezolva cu ``sexul in grup``. Trebuie doar sa faci ceva cu sotul tau ce nu ai mai facut pana acum.Dar sa fiti numai voi 2. Si da! Normal k in timp o sa iti afecteze viata de familie pentru ca orice ai face barbatul intodeauna o sa iti reproseze(asta daca e vorba de sotul tau si inca un barbat. daca ejhti tu si inca o fata si sotul tau daca ii va placea, si cu siguranta ii va placea, o sa iti ceara sa repeti din nou experienta). Cred ca chestiile cu sexul in grup nu este pentru oameni de varsta voastra! Acum nu stiu poate ma insel! Pup pa!
Daca nu sunteti gelosi nu, dar persoana extra va avea parte de mai multa atentie.in 3 intr-o casatorie e riscant, mai bine incercati swing cu un cuplu.