| TheSpecialOne a întrebat:

As dori sa va cer un sfat. Eu si prietena mea suntem impreuna de 2 luni. Din iunie pana acum n'am mai apucat sa ne vedem decat de doua ori dar am tinut legatura pe net si am mai vorbit la telefon. Relatia noastra a inceput sa scartaie saptamana asta cand mama ei a descoperit relatia si ea a mintit'o ca s-a terminat... ea a vrut chiar sa ne despartim din aceasta cauza. Acum nu mai putem vorbi la telefon si nici pe net deoarece ea e plecata. Inainte sa plece nici nu mi-a spus, ba chiar a stat pe invisibil cateva ore fara sa imi zica nimic (cu o zi inainte am avut o cearta destul de urata in care am si jignit'o, dar ne'am impacat si a zis ca ma iarta) Nu stiu ce sa zic. adica fata asta mai tine la mine din momente ce nici nu mi-a spus ca pleaca si a vrut sa ne despartim din nimic (mama ei nu s-a suparat). Ajutati'ma va rog... ce sa fac? Eu as dori sa continuam relatia deoarece a fost destul de frumoasa desi scurta.
Avem 15 ani.

COMPLETAREA:Raspunsul mamei ei a fost:"lasa, ai vreme de din astea" dar ea tot a spus ca ar trebui sa ne despartim si am oprit'o si am hotarat sa ramanem impreuna pana in toamna si apoi sa vedem cum merge si sa hotaram ce facem. Si in legaruta cu posbilitatea unui alt prieten, eu nu cred deoarece acum ea e impreuna cu parintii ei, plecata + ca o tin foarte din scurt si sunt destul de severi cu ea si ne'am promis unul altuia ca nu vom lasa pe nimeni sa se bage intre noi pana la toamna cel putin.

Si in final care e parerea voastra, ma mai iubeste sau nu? Si ce ar trebui sa fac?

2 răspunsuri:
| ScapaMaDeEa a răspuns:

Buna! Daca te iubea, nu facea asta! Poate nu te-ai iubit niciodata, poate a avut niste discutii aprinse cu mama ei, si a trezit-o la realitate! Atata timp cat se ascunde de tine si asa, ce mai vrei? Eu cred ca pur si simplu nu mai vrea sa fie cu tine, ori ii e frica de mama ei! Incearca sa purtati o discutie, daca nu, fa altceva. Majoritatea fetelor din ziua de azi, asa fac! E destul de aiurea sa te joace o fata in picioare, mai bine da-i tu primul papucii pana nu o sa te faca sa suferi. Ai grija! Funda?

| εʟʟα1Зcσσʟ a răspuns:

Salut!

Eu spun ca te-a iubit dar, din moment ce face asta nu cred ca te mai iubeste..Nu are rost eu spun sa te depsarti de ea.
Succes