| Heys a întrebat:

as dori sa va cer un sfat in legatura cu o problema.Ca sa stiti despre ce este vorba o sa va scriu in cateva randuri povestea mea.

Acum un an, am cunoscut pe "internet" din intamplare o fata foarte draguta, incet incet avand cercuri comune de "onlne friends" am inceput sa vorbim, iar dupa cateva luni in care vorbeam in jur de 4 ore pe zi cu ea, plus seara 2 ore mi-am dat seama ca m-am indragostit de ea.Trecand timpul, si vazand ca si ea simte acelasi lucru pentru mine, am hotarat sa formam un cuplu ( daca se poate numi asa). Relatia s-a sfarsit foarte repede. (a durat doar 3 saptamani).

Au mai trecut cateva luni, in aceste luni noi am vorbit aproximativ la fel de mult ca inainte.Am decis din nou sa fim impreuna.De data asta a fost cu totul alt ceva sentimentele erau mai puternice etc.Am decis sa ne intalnim.Eu am luat frumos trenul si m-am dus la ea (150km ^ ^).Pot spune ca a fost una dintre cele mai frumoase zile din viata mea. Dupa o luna am repetat din nou experienta, ziua a fost la fel de frumoasa.

Dupa aproximativ o luna, ea a inceput sa se raceasca, in prima faza imi spunea ca ii este foarte dor de mine, apoi incerca sa imi zica te iubesc..Am intrebat-o de nenumarate ori ce are ce s-a intamplat, imi zicea ca este doar obosita, pana intr-o seara cand mi-a zis, ca de cand am venit ultima data la la nu mai oate rezista in felul asta, se gandeste numai la mine, se enerveaza cand vede alte cupluri impreuna si noi nu putem fi, ca plange, nu doarme noaptea etc.A mai spus ca intr-o zi si-a pus intrebarea cum va evolua relatia noastra in modul acesta, si faptul ca eu pot sa vin doar o data pe luna este insuficient chiar daca petrecem clipe frumoase.Ne-am despartit, de atunci nu mai vorbeste cu mine, este foarte rece deca o sun, raspunzand cu un "Da."( care spune parca "de ce ma suni, ai ceva important sa imi spui.).Si tremina repede conversatia in maxim 1 min spunand ca ii este somn etc.

I-am explicat ca pot veni mai des doar peste un an cand voi fi la facultate( eu am 17 ani ea are 16), adica o data la 3 zile, dar a spus ca mai este pana atunci.

Acum, voi ce sfaturi imi dati am fost impreuna 6 luni, sa incerc sa repar lucrurile daca se mai pot repara, intr-un fel sunt de acord cu ea, deoarece nici mie nu imi este usor, dar o iubesc foarte mult, si ea ma iubeste dar nu mai vrea sa arate asta(de aceea incearca sa nici nu mai vorbeasca cu mine, ca sa ii fie mai usor).

Credeti ca va functiona o relatie de genul acesta?

Răspuns Câştigător
| Andreea22X a răspuns:

Nu iti poate da nimeni certitudinea ca va tine sau nu o relatie de genul acesta.La mine nu a tinut dar la mine a fost mai rau pentru ca mai mult vorbeam pe net ne-am vazut doar cateva zile la rand.a tinut rel in jur de 1 an. dupa zilele in care ne-am vazut eu a trebuit sa ma intorc acasa(ne-am vazut in vacanta de paste la tara )iar el a plecat in italia.Ne-am certat la un moment dat dupa care a aparut o alta fata in viata lui..tot de la tara, se cunosteau de cand erau mici si asa l-am pierdut de tot.Tot ce poti tu sa faci este sa incerci sa o convingi ..sau sa ii explici ca o iubesti, ca iti este dor de ea si ca iti pare rau ca nu poti petrece mai mult timo impreuna cu ea, dar fiindca o iubesti incerci sa te multumesti si cu acel putin timp pe care il petreceti impreuna.I-ai spus ca vrei sa va impacati? Incearca sa ii explici lucrurile astea, daca te iubeste va fi de acord cu tine si va ve-ti impaca.Pe de o parte o inteleg si pe ea si eu eram la fel de trista uneori cand vedeam alte cupluri tinandu-se de mana. fericiti.dar eu ma bucuram si cand vorbeam cu el..si ne vedeam pe web. happy

5 răspunsuri:
| Djlsghtnquuw a răspuns:

Du-te la ea in oras,fa-i o surpriza. Pregateste o zi suuperba, si vorbeste cu ea si explica-i ca daca vor mai fi sentimente dupa un an, veti fi impreuna. Daca va iubiti, faceti cumva sa fiti impreuna, nu conteaza dupa cat timp. Bucurati-va amandoi de acea zi big grin

| anonim_4396 a răspuns (pentru Djlsghtnquuw):

Ce idee stupida! Sa faca omul 300 km ca sa o vada pe aleasa inimii lui cu altul de mana. Numai un om cu capul in nori poate da dovada de o asemenea capacitate de a trai in realitati inventate.

| sofisis a răspuns:

Relatiile la distanta nu sunt relatii. Sunt niste chestii gen "hai sa vedem cam cum pot sa-mi *** viata cat mai tare posibil implicand si alte persoane".
Nu, o relatie virtuala nu merge.In nici un caz, sub nici o forma. Poate daca erati mai mari si aveati libertate de miscare. Dar asa, nu.
Si ca dovada ai faptul ca ea deja nu mai vrea nimic de la tine. Ti se pare ca a tinut relatia ta?

| NameHarris a răspuns:

Frumoasa povestea. Sti cum se pune relatia la distanta toti 4 sunt fericiti. Nu stiu daca si in cazul tau. Poate acuma are pe altcineva care este aproape de ea.Eu zic sa-ti gasesti una aproape de tine!

| lucifer12345678 a răspuns:

Zice ca te iubeste?
poate asa crede
relatiile la distanta se mentin greu mai ales ca asa v-ati cunoscut
poate nu va potriviti 100/100
este greu lasa timpul sa decida
daca iti da ignore las-o nu insita
gandeste-te ca poate nu te merita