| 20girl a întrebat:

as dori sa va intreb ceva. happy am prieten de un an si in ultimul timp cam imi tot aduce vorba tot de sa facem dragoste si din astea. credeti ca vrea doar asta sau nu stiu eu ce sa cred? mi-e si frica de mai multe lucruri, fetele vor intelege mai bine astahappy

Răspuns Câştigător
| zorialbi a răspuns:

Draga Gabriela, in privinta asta cel mai bine este sa nu te lasi inflentata de prieteni, de reviste pentru tineri, de televizor etc, care vor sa-ti arate ca e normal sa faci dragoste cu prietenul tau, ca si cum ar fi ceva de la sine inteles din moment ce aveti o relatie. Dar lucrurile nu stau chiar asa. Odata ce cazi in plasa lui nu vei mai fi la fel. Eu stiu un caz, o prietena care avea o relatie de un an de zile cu un baiat, se intelegeau foarte bine (erau in clasa a XII-a), dupa ce au terminat liceul baiatul i-a cerut sa se culce cu el, iar ea a acceptat. A doua zi i-a spus ca el a obtinut tot ce isi dorea de la ea si a parasit-o.De atunci s-a schimbat foarte mult, din fata cuminte care era acum cauta numai baieti cu bani, pentru relatii scurte, ca sa se distreze. N-as vrea sa ajungi si tu in aceeasi situatie.

16 răspunsuri:
| Tessy a răspuns:

Pai daca statea cu tine pentru a face dragostebig grin nu te astepta un an.Nu cred ca sta de asta. Oricum tu stii cel mai bine daca tine la tine sau nu. Daca ai 12 ani, e grav.

| ALY_2447 a răspuns:

Pentru un baiat a astepta un an este aproape imposibil deci cred ca daca ar fi vrut doar asta nu ar fi asteptat atat de mult gandeste-te bine cred ca intelegi si singura ceeia ce vreau sa spun alege tu

| monyk a răspuns:

Buna, depinde de baiat, tu trebuie sa iti dai seama daca te iubeste dupa modul cum iti vorbeste si cum se poarta...ma gandesc ca te iubeste daca a stat cu tine atata timp, si eu am avut un prieten cu care am fost un an si mi-a cerut sa facem dragoste, si pana la urma dupa un an m-a lasat ca a zis ca nu ma mai poate astepta, oricum se poate sa tina la tine cu adevarat, dar e baiat si are si el nevoile lui, acum depinde si de varsta ta si a lui, nu te lasa pacalita de vorbe in vant, sa vezi fapte, sa vezi cat mai vrea sa te astepte, un baiat care te iubeste, te asteapta oricat si nu te streseaza, ai mare grija!

| monyk a răspuns:

Buna,depinde de baiat,tu trebuie sa iti dai seama daca te iubeste dupa modul cum iti vorbeste si cum se poarta...ma gandesc ca te iubeste daca a stat cu tine atata timp,si eu am avut un prieten cu care am fost un an si mi-a cerut sa facem dragoste,si pana la urma dupa un an m-a lasat ca a zis ca nu ma mai poate astepta,oricum se poate sa tina la tine cu adevarat,dar e baiat si are si el nevoile lui,acum depinde si de varsta ta si a lui,nu te lasa pacalita de vorbe in vant,sa vezi fapte,sa vezi cat mai vrea sa te astepte,un baiat care te iubeste,te asteapta oricat si nu te streseaza,ai mare grija!

| sy46 a răspuns:

Depinde si de varsta voastra...destul de mult.

| theodoraafi a răspuns:

Daca a stat cu tine un an ma gandesc ca poate te iubeste. adica daca ar fi vrut sa faca sex cu tine ar fi actionat din prima luna si nu si-ar fi irosit atat timp.
eu zic ca mai are si el nevoi, dar ar trebui sa te inteleaga...
daca nu te simti pregatita nu o face. dupa este riscul mare de a regreta.

ai grija, gandeste-te bine inaintehappy

succes:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E sex! nu lansarea unei rachete! Si ce fel de relatie ai tu cu un baiat daca dupa un an de zile tot nu ai incredere in el?
hmmmm daca stau bine si ma gandesc problema e ca nu ai incredere in tine!

| nicoletalavinia14 a răspuns:

Iti respect opinia, asa cred si eu, dar aici nu e vorba de mine ci de tine. A stat un an pentru a te maturiza sau pentru ca te iubea si n-ar fi renuntat la tine?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tessy are dreptate, nu te astepta el 1 an. Daca am sub 16 ani refuza-l si spune-i sa mai astepte. Dar daca ai peste atunci nu este nimic rau in a face dragoste cu el. Chestia e ca ii trebuie putina experienta ca sa-ti faca prima data de neuitat si sa fie gingas. Dar trebuie si tu sa iti doresti asta, nu sa o faci ca asa scriem noi. Mult succes si impartaseste-ne experienta.

| Alina_5575 a răspuns:

Totusi este un an, nu cred ca a stat el atat doar pentru a face dragoste, eu cred tine la tine si crede ca e momentul sa faceti si asta insa daca tu nu te simti pregatita si el te iubeste te va astepta si mai mult kiss

| betty17 a răspuns:

Daca te-a asteptat atat probabil te iubeste dar totusi daca ai si tu 13, 14, 15 ani nu fa astabig grin

succes

| lumylumy a răspuns:

Te iubeste si vrea sa ramana cu tine stai linistita, daca nu te iubea se ducea de mult, ca fete sunt peste tot! si prietenul meu a asteptat tot 1 an dp mine, siprietenul meu a asteptat 1 an dupa mie, si cand am fost eu hotarata atunci am facut_o! asa ca stai lin ca te iubeste si o sa fie al tau!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am fost cu un baiat un an si jumatate.[Cand ne-am combinath eu aveam 13 anisori si jumatate iar el 17, a avut ff mta rabdare cu mine:X]Am vb mt pe tema asta.si mi-a sps ca ma v-a asteptha pana cand voi fi eu pregatita pentru ca ma iubeste. S`au intamplat ff mte intre noi dar, N`am despartit. El ma iubeste mt! imi demonstreaza asta in continuare...chiar daca nu m suntem impreuna. Face tot posibilul sa ne impacam.si nu ma lasa sa`mi refac viatasad. Eu nu vreau sa ma m impac cu el[cred]. Sper sa ma uite cat m repede si sa ma lase sa`mi refac viata cu alt baiat![Thu daca esti pregatita sa faci asta.si ai incredere in el, fa`o! va fi ceva plaqt... n`o sa-ti para rau daca va iubiti cu adevarat]Pupicitongue:X

| 20girl explică:

Va multumesc din suflet pentru raspunsuri :*:*:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te inteleg fato0! dar mai bine nu te lasa dusa de vb, oricum daca u simti si vrei fao0 daca crezi ca e bine si nu vei suferi dupa... daca nu las-o balta! stii ce vreau sa zic

| jocnecurat a răspuns:

Depinde de varsta ta daca ai cel putin 18... fa-o daca nu ...nu.si daca esti virgina gandeste-te bine daca vrei sati pierzi cireasha cu el.