| 20girl a întrebat:

as dori sa va intreb si eu ceva, dar v-as ruga sa nu ma luati la misto ci sa fiti doar solidari. Multumesc.
Se intampla ceva daca eu, fiind in peridata fertila i-am facut sex oral prietenului?

Multumesc pentru raspunsuri.

Răspuns Câştigător
| Marry:X a răspuns:

Buna. Daca i-ai facut doar sex oral, nu are ce sa se intample ca doar nu ai inghitit sperma si sa ramai gravida.Chiar daca ai fi inghitit nu ai cum sa ramai gravida.Stai linistita.Pa pa:*

6 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Daca numai atat i-ai facut, si nu ti-a cazut sperma, sau ajuns si pe mana, sau a lui, si apoi NU s-a jucat careva pe la vagin, NU! Ce are deci perioada ta fertila cu felatia facuta lui?! Tu nu cunosti anatomia aparatului genital si cum se produce sarcina?! Nu te-ai uitat in nici o carte?! Pe net gasesti tot ce ai nevoie sa cunosti!
www.seximus.ro
www.sexpert.ro
ww. sexdex.ro, etc...

Viata cunoaste si varianta in care femeia, Premeditat!, la faza asta, tine sperma in gura, se duce la baie, o pune intr-un recipient, apoi o congeleaza, si, dupa un timp, face o inseminare in vitro, si poate deveni mamica!
Dar Legea a condamnat-o pe cea care a facut asta!
E si furt, e si imoral!

| Flav a răspuns:

Datorita felului de exprimare, n-o sa fiu rautacios. In afara de orgasmul barbatului, ce poate sa se intample? Solidar nu cred ca pot fi fiindca in alt post ai spus sa nu radem de tine ca esti virgina la 19 ani. Totul corect si normal daca e adevarat. Dar o fata virgina care face sex oral cam ciudat. Virginitatea pentru ce o mai pastrezi?

nony
| nony a răspuns:

Stii cand esti in perioada fertila, dar nu stii ca nu poti ramane gravida daca faci sex oral raised eyebrows? Freaky

| s.m. a răspuns:

Nu, nu se intampla nimicwinking relax

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate imi spui care e legatura dintre puță si gura... Ma rog, cum poate ajunge un viteaz spermatozoid din gura- stomac- etc in vaginul tau?
Nu ramai stai linistita...insa ramai tot blonda, fara suparare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu periuta nu te-ai masturbat?