De gandit gandesti bine, ma mir ca ti s-a intamplat un asemenea lucru!
Acum, sa vedem ce-i de facut.
Relatia ta de 4 ani probabil a intrat in banalitate, cumva.Si,ce e mai ciudat este ca,in loc sa mearga mai bine lucrurile(pentru ca el lipseste cate doua saptamani),merg mai prost!
Aminteste-ti cum il asteptai inainte sa iti placa baiatul asta mai mic,si realizeaza ce anume s-a schimbat la tine...
Pentru ca,iubitul tau poate inca nu ti-a spus nimic, dar sa fii sigura ca simte!
Gandeste-te la viitor, unde si cum te vezi peste 5 ani? Peste zece?
Langa care din ei?
Vezi?
Esti tentata sa diminuezi insemnatatea sigurantei sentimentale pe care ti-o ofera relatia ta de 4 ani si sa te repezi cu capul inainte intr-o relatie noua.
Pentru ca
nu stii ce sa faci, stai si imagineaza-ti ca te desparti de amandoi.De tot.Nu-i mai vezi niciodata,pe niciunul.
Care te doare mai mult ca n-o sa-l mai vezi?
Ei,cu el ar trebui sa ramai!
Eu nu as rupe, insa, o relatie de 4 ani...
Avantajele sunt minime de a ramane cu cel mic. gandest-te care e mai matur dintre cei doi? cel de 17 ani e clar ca inca nu isi doreste o relatie serioasa de la varsta asta, cand hormonii zburda in el. nu vreau sa te jignesc sau sa te supar dar el te-ar putea vedea doar ca pe un obiect sexual si atat! in schimb, cel de 20 stie ce vrea de la viata, daca s-a dus si la facultate! mai ai si tu un an, daca esti in 12-a si poti pleca si tu langa iubitul tau! si, fiind langa el iubirea voastra nu se va mai rupe din cauza distantei. probabil ca ti-e foarte dor de el, si de asta incepi sa-ti gasesti "alinare" in ce vede ochiul. sau, altceva ar putea fi, ca ai incetat tu sa-l mai iubesti pe actualul din anumite motive, de asta pui ochii pe altul! crede-ma ca din moment e te gandesti la cum sa "scapi" de el, nu il mai iubesti si nu l-ai iubit niciodata sincer! eu, cel putin daca as iubi pe cineva cu adevarat niciodata nu m-ar mai interesa imaginea altui baiat! doar pe "el" l-as vedea! nu as putea sa-mi fuga mintea sau ochii dupa altul, in sensul sa fiu cu el. asta cred eu ca e iubire adevarata, daruire completa fara ramasite de la altii! nu-l fa nefericit pe iubitul tau si incearca sa discuti cu el, si vezi ce s-a schimbat intre voi, fi sincera cu el! nu te costa, daca intr-adevar ai tinut odata la el, aminteste-ti de el cu drag si lasa-l sa-si refaca viata! poate va suferi la inceput si tu, dar mai bine acum decat sa regretati mai atrziu! sau sa ajungi sa-l inseli! nu merita si nici tu nu meriti. gandeste-te ce ai afce tu daca ai ar fi el in situatia ta? eu cerd ca ai inebuni! "cum, 4 ani? :O sa ma insele? sa-i fuga ochii dupa alta dupa ce-mi jura iubire si ca nimic nu ne va desparti?:O nu se poate! " cam asa ar gandi daca i-ai afce una ca asta pe la spate! nu te condamn, se mai intampla! sti cum e: inimii nu-i poti poruncii! blablaaa. dar poti fi rationala si corecta! "ce tie nu-ti place, altuia nu-i face"! imi pare rau pentru tine, dar imi pare mai tare pentru el, ca nu te merita si nici tu pe el! 4 ani, sunt importanti in viata ta si vor fi in continuare chiar daca te-ai desparti! nu-i poti sterge cu buretele celui de 17 ani! eu zic ca iti va trece, si dupa ce o sa te desprti de actualul de abia atunci iti vei da seama cat de mult il iubesti si cat de mult regreti ca ai facut o asemenea prostie! dar atunci sa nu fie prea tarziu, si gandeste-te ca in ochii lui nu vei mai fi niciodata la fel chiar si daca va veti impaca! o prostie/ nazdravanie din asta la varsta asta frageda te va costa toata viata! nu e greu sa va doriti tot ce-i mai bun de la viata, de ce va place sa ma complicati? viata ii asa cum ti-o faci! si nu esti nevoita sa regreti ceva ce ai fi putut schimba si imbunatati! sper ca ai privit partea buna din mesaj, daca esti inteligenta sti ca mustrarea este un factor important in viata noastra. sper ca nu vei arunca la gunoi sfaturile mele si le vei aplica in viata ta in functie de necesitate! muah:*!
Eu zic sa nu il lasi pe acel baiat fiind-ca multe au facut asa si pana la urma au regretat,s-au luat dupa altii care pana la urma le-au parasit sau si-au dat seama ca tot pe cel parasit il iubesc mai mult si sti vorba aia nu sti ce ai pana nu pierzi si au regretat si plans foarte mult dar pentru unele a fost prea tarziu asa ca parerea mea este sa nu il lasi fiind-ca o sa regreti mai tarziu, acum totul depinde de tine, eu tiam spus ce au patit altele asa ca faci cum crezi tu mai bine si iti doresc mult succes in alegerea care o vei face
Noi nu putem sa te ajutam, adica doar tu stii ce e bine pentru tine.Eu nu am decit sa iti spun ca daca nu te desparti acum de acest baiat oricum o sa va despartiti in viitorul apropiat pentru ca din cite ai spus tu nu simti pentur el o iubire ca in povesti,iubirea pe care i'o porti lui nu e indeajunsa pentru o iubire trainica, gindeste'te bine poti sa te desparti de el acum, doar sa nu suferi tu.Sau daca va despartiti mai tirizu pe el il va durea mai mult.Pentru ca el pe zi ce trece te iubeste din ce in ce mai mult.Si nu ii poti fagadui inimii tale sa nu il iubesti pe acel baiat care e cu un an mai mic ca tine.Si iubitul meu e cu 2 luni mai mic ca mine.Dar totul merge bine, indiferent de virsta.Nu te rusina si daca simti ca el te iubeste incearca cu el pentru ca iubirea nu are virsta si ve'i compara cu cine e mai bine.
Si eu am fost in aceeasi situatie ca tine.As vrea sa iti povestesc istorioara mea dar in acelasi timp sa nu te plictisesc.
Eram intr'o relatie cu un baiat mai mare ca mine cu 2 ani. Aveam deja 3 luni.Dar si eu ca si tine incepusem sa ma indragostesc de un amic cu 2 luni mai mic ca el.Am incercat de 2 ori sa ma despart de iubitul meu dar trecea o zi si iarasi ma intorceam la el, pentru ca eram confuza dar cind ne impacam deja imi era dor de amicul meu cu ochi albastri si cu 2 luni mai mic ca mine,dar asta nu ma impiedica sa il iubesc, nu ma interesa citi ani are.Iar intr'o zi mi-am luat inima in dinti si i'am spus iubitului meu ca il urasc ca nu vreau sa il vad, ca nu il iubesc (cu toate ca in inima inca tineam la el) dar ma simteam mai atrasa de cel cu 2 luni mai mic ca mine.O saptamana am plins imi era dor de iubitul meu dar pina la urma mi-a trecut si acum am 4 luni decind sint cu acel baiat cu 2 luni mai mic ca mine, si totul e bine.Fostul iubit si'a gasit si el la rindul lui o iubita...am uitat unul de celalalt.
Asa ca cred ca ar trebui sa meditezi asupra situatiei tale.
Lory
Eu iti sugerez sa te lasi purtata de valuri, nu e de ajuns sa te iubeasca el nebuneste trebuie sa il iubesti nebuneste.Totusi nu actiona dupa impuls cunoaste-l mai bine pe acel baiat mai vezi ce mai simti vorbeste tu cu tine si afla.toate cele bune bafta multa fa doar ceea ce simti nu te minti pe tine!
Viata e prea scurta ca sa traiesti cu regrete. Esti sigura ca vrei sa ramai cu prietenul tau pentru toata viata? Daca da, atunci ignora-ti trairile pentru colegul tau. Pe de alta parte insa, imi pare foarte rau sa spun asta, dar daca e la facultate in alt oras, sansele ca relatia voastra sa tina (sau macar el sa nu te insele) scad dramatic cu trecerea timpului.
Iar daca spui ca oricum nu il mai suporti, va chinuiti amandoi.
Orice decizie vei lua, nu uita ca in viata ta cea mai importanta persoana esti TU.
Daca te simti mai mult atrasa de acel baiat atunci renunta la actualul si stai impreuna cu tipul respectiv dar mai intai vb cu el si vezi daca te place, daca vrea sa aveti o relatie. Nu de alta dar sa nu te desparti de prieten si apoi cand vrei sa stai cu el, el sa zica nu si astfel sa fi inteles tu gresit comportamentul tipului si practic nu ramai cu niciunul.
Oricum eu sunt de parere ca relatiile de la distanta nu merg si nu sti ce face el acolo la facultate mai ales ca este si mai mare ca tine. Si acum nu stiu ce preferi...sa te vezi cu o persoana 2 zile odata la 2 saptamani sau zi de zi cu cineva? eu cred ca ti-ar placea mai mult zi de zi decat 2 zile la 2 saptamani