Numai in exterior, Irigatii in interiorul vaginului se fac doar in caz de infectie, altfel, ele afecteaza flora normala si nu sunt indicate.
Gasesc intrebarea inutila si fara rost. Crezi ca trebuia sa ne intrebi pe noi cum sa te speli la puta? Mama ai? Trebuia sa cauti pe internet. Vrei sa razi de noi, nu?
Din cate stiu eu, nu este recomandat! Doar in cazul unei infectii si doar la recomandarea medicului
Daca e sapun solid, din-acela obisnuit, il introduci in vagin, cu riscul de a ramane cu el acolo.
Serios vorbind, nu, nu este indicat deoarece afecteaza intr-un mod neplacut flora vaginala, exista mai multe riscuri. Extern este suficient.Nu cred ca te verifica cineva si inauntru...sau da?
Flora vaginala este foarte sensibila si totodata are un rol protector impotriva infectiilor, mentinand un pH usor acid care nu permite dezvoltarea bacteriilor patologice. Dusurile vaginale "spala" flora normala vaginala cu rol protector, favorizand infectiile. Doar daca medicul ginecolog va indica spalaturi vaginale atunci le puteti face dupa indicatia acestuia.
http://www.tpu.ro/......n-cand-in/
Pai daca e intim? Tu de ce crezi ca i spune asa? Uita-te si pe prospect ca scrie... ce intrebari!
Ii multumesc in special lu kiduuu si unika. restul puteatzi sa va lasati amprenta in alta parte era o intrebare
Àηđяεëa întreabă: