Dacă şi el e virgin nu cred că este nici o problemă. Nu ştie ce pierde. Aşteaptă să fii pregătita. Sexul nu este o necesitate nici pentru femei, nici pentru bărbaţi.
Pai nu trebuie sa o faci din obligatie...chestia asta o faci cand simti tu ca e momentul si cand esti pregatita...si neaparat doar daca ai mare incredere in el
Draga mea, totul depinde de ceea ce simti tu, pentru ca esti singura care poate stii daca esti pregatita sau nu. in orice caz, in primul rans sa vb si despre protectie, pentru ca majoritatea tinerilor omit acest "detaliu" care, insa, poate transforma prima noapte de dragoste in prima noapte de griji. aveti grija de voi!
Nu prea cred ca el e virgin, dar sa faci sex e o mare raspundere, mai ales pentru tine ca fata, ar trebui sa faci cand simti tu ca esti pregatita, nu sa te grabesti ca face el 21 de ani. daca esti gata acum si simti ca-i iubesti, fa-o. daca nu, asteapta, dc te iubeste va astepta si el
19 ani inca virgin? nu prea cred si in plus prima data ye mai bina sa o faci cu un baiat cu experenta
Buna¡parerea mea este ca ai o varsta destul de frageda... iubita mea... o sa ai destul timp si pentru asta¡
Parca suntem surori... eu am 17 ani, iar prietenul meu 19 ni si suntem impreuna de 1 an si 3 luni. Aceeasi situatie ca si la tine, amandoi suntem virgini. vorbim despre acest "pas" de cateva luni bune, acum sunt destul de hotarata sa fc acest pas deoarece ne iubim fffffoarte mult, ma intelege si am vorbit despre scest lucru foarte deschis, despre toate... eu crd k ar trebui sa mai astept putin, in acest timp sa vorbiti despre protectie, despre voi... asa am facut si noi. bafta muulta si nu te grabi :*
La 19 ani virgin...hmm...parca nu as crede, dar daca o fi asa ar trebui sa ai de 2 ori mai multa grija. eu in locul tau as mai astepta.
Buna, parerea mea este k esti prea mica pentru asta, si eu am vrut sa fac pasul asta desi am 18 si cateva luni si el are 23 dar ne-am gandit mai bine si am zis sa termin sc k sunt in ultimul an, sa ma inscriu la facultate si dupa o sa mai vb despre asta.In primul rand trebuie sa aveti o casa unde sta, macar unul dintre voi sa aiba servici pentru a putea intretine familia.asta e parerea mea dar u faci ce vrei si ce crezi ca e mai bine pentru tine.pup si bafta
Bai! sa faceti sex nu inseamna ca trebuie sa va si casatoriti asta pentru ca am vazut niste raspunsuri stupide pe acolo .important este sa aveti grija sa va protejati ca sa nu aveti surprize mai tarziu in rest simtiti-va bina viata-i scurta! Succes!
Daca te iubeste cu adevarat, o sa te astepte pana cand vei fi pregatita! Cand simti cu toata inima ca vrei si tu, e ok! Sa nu regreti mai tarziu! Oricum, decizia iti apartine in totalitate!
NU face...acest pas ...ca sa nu mai astepte el...il faci cand simpti cand esti tu pregatita parerea mea...
Ma bucur ca poti vorbi cu mama ta despre asta. Asa cum te-a sfatuit si ea, varsta potrivita este in jur de 18 ani. Daca relatia merge bine in continuare si el te intelege, mai stai asa cum ti-ai propus, macar pana la 17 ani. Vei vedea tu momentul cand esti pregatita si atunci se va intampla. Ai grija de tine.
O faci cand simnti tu ca esti pregatita... e cam aiurea sa iti pui in minte uite gata o fac la 18 ani...cand se iveste momentul poti incerca.asa .si o sa fie un pic mai greu la inceput daca sunteti amandoi virgini dar nu-ti fa griji.Si sa nu va lipseasca prezervativul...Succes!
Pai mai asteapta ceva timp
acum ai 16 ani nu?
pana pe la 17 ani.
oricum lucrul acesta nu se programeaza
trebuie sa fiti pregatiti si tu si el mai ales ca si el e virgin
oricum ...luati'o incet.nu asa dintr'o data
iubiti'va mult
sper ca sfatul meu sa iti fie de folos
Va multumesc foarte mult pentru raspunsuri. Mi-ati fost de mare ajutor. Voi mai astepta pana la 17 ani.Va multumesc mult inca o data si astept pareri in continuare.
Am vazut ca multi dintre voi nu credeti ca inca este virgin dar este pentru ca nu e genul de vagabont sau cum a mai zis cineva anonim ca dupa aia ma arunca si in legatura cu asa ceva nu cred ca m-ar minti. El este un baiat mai linistit.Si l-am pus de cateva ori la incercare sa vad daca m-ar insela si niciodata nu a picat. Oricum de un lucru sunt sg.Ca ma iubeste si ca il iubesc enorm. Dar fiecare la timpul lor. Avem timp pentru toate.
Mindfulness întreabă: