| Darkrosse a întrebat:

As dori si eu niste sfaturi in legatura cu ce as putea face.
Ma simt singura si simt ca nu mai am deloc noroc in dragoste.Am fost pacalita de doua ori si nu mai pot.Nu stiu daca sa mai caut pe altcineva ori sa mai astept sa-mi se coaca mintea.insa ma omoara rau singuratatea si faptul ca nu am cu cine sa discut despre placerile si neplacerile mele... Ce imi recomandati ca as putea sa fac?
P. S.:am 18 ani deci lucruri gen scrie un jurnal ori o poveste nu mai merg...

Răspuns Câştigător
| liz23 a răspuns:

Toti trecem prin dezamagiri in dragoste,nu e ceva iesit din comun, nu e usor, dar ce este usor in viata? Se spune ca fericirea in doi este cel mai frumos lucru si ca se merita sa fi in cautarea ei toata viata.De cele mai multe ori majoritatea dintre oameni se simt singuri chiar daca sunt inconjurati de oameni.Tu trebuie sa fi puternica,sa iti ocupi timpul cu ceva ce iti place,filme, iesiri cu prietenii, muzica.nu stiu, ce iti face tie placere.Ai rabdare si exact cand nu te vei astepta va aparea acel cineva.Referitor la dezamagirile din trecut e important sa inveti din ele, sa iti dai seama unde ai gresit astfel sa nu mai repeti pe viitor aceleasi greseli.Este o vorba in ce privesc greselile : cine nu invata din greseli merita sa le repete.Acum esti mare sti ca a fi singur nu e capat de tara si fi convinsa ca vei trece peste.Intre timp bucura-te de tot ce ai,de prieteni, de familie, zambeste cat mai mult si nu se stie cine va observa zambetul tau.

5 răspunsuri:
| vipande11 a răspuns:

Buna. Si eu am 19 si eu am probleme in dragoste. Uite iti las id neu vipande11 sa vb ca conteaza ca mi-am mai facut o amica asatongue nu o cunosc nu ma cunoaste nu neam vazuth niciodata da vb si ne discutam problemele si e foarte de folos chestia asta sa stii. Daca vrei baga id meu sa vb putem deveni amici buni ca oricine are nevoie de un sprijintongue Sper ca ti-am fost de folos BAFTA

| CristiB93 a răspuns:

Daca vrei cateva sfaturi acesta e id meu cryss.cryss32

| AnoOnim23 a răspuns:

Nu trebuie sa faci o drama din asta. Te-ai gandit macar o secunda ca acei baieti nu te meritau? Poate meriti ceva mai bun,iar acel cineva este pentru fiecare dintre noi, dar nu trebuie sa dramatizam. Incearca iesiri cu prietenii, ai sa uiti. Cat despre o noua relatie.mai asteapta, nu te baga intr-o relatie doar de dragul de a avea.

| IMHERETOHELP a răspuns:

Mai lasa sa mai treaca un timp daca ai suferit o dezamagire. Daca ai nevoie de cineva cu care sa vorbesti, trebuie sa ai o persoana apropiata de sufletul tau, sau macar care sa te inteleaga. Uneori nu rezolvi totul doar cu iubirea...

| poela a răspuns:

Buna ia idul meu lucian_constantin96 eu am o prietena si tin mult la ea ar trebui sa iti faci o prietena adevarata care sa te inteleaga si i spui ce ai pe suflet te astept sa vb pe mes