| DeliaaaMary a întrebat:

as dori si eu niste sfaturi, nu stiu ce sa mai cred despre elsad. Sunt cu el de un an si 2 luni, inainte mereu cand ne certam indiferent ca eram eu de vina, el mereu venea la mine sa ne impacam. In iunie si iulie am fost despartiti, tot din cauza mea ca i-am zis ca vreau o pauza. Apoi in august ne-am impacat, de atunci s-a schimbat mult situatia. Acum mereu cand ne certam are orgoliul asa de mare incat sta si o saptamana fara sa vorbim, asteapta tot timpul ca eu sa vin la el, chiar daca din vina lui ne certam. El spune ca ma iubeste mult, ca ii e frica sa nu ma piarda, mia interzis sa vorbesc cu alti baieti pe mess sau FB. Dar daca ii e frica sa nu ma piarda de ce nu ma cauta cand ne certam? De ce mereu asteapta sa vin eu la el? Si acum suntem certati de sambata, nu stiu ce sa fac, sa il caut sa nu il caut? Inca mai are pe FB poza cu noi 2sad

Răspuns Câştigător
| caterinasmile a răspuns:

Eu una nu cred ca este normal ca el sa nu; si ceara scuze atunci cand greseste. tu il lasa-i mereu pe el sa'si ceara scuze in trecut iar el repete aceiasi greseala si... unde ajunge? Nicaieri!
Trebuie sa vorbesti cu el despre problema voastra. Orgoliu are orice om dar atunci cand devine exagerat este foarte rau. Prin orgoliu poti pierde multe.
Nu mi se mai pare normal faptul ca el nu te lasa sa vorbesti cu alti baieti ( din cate am inteles nu te lasa sa vorbesti nici ca simpla prietena - daca gresesc sa ma corectezi). Avand in vedere ca sunteti impreuna de mult timp ar trebui sa aveti incredere unul in altul si sa comunicati mai mult. Daca un baiat se da la tine iar tu il refuzi atunci iubitul tau nu are de ce sa'si faca griji. Prin interzicerea acestui lucru eu cred ca te indeprateaza de el decat sa te ataseze. Nu poti sa te izolezi de ceilalti baieti. Nu este normal. Dupa parerea mea trebuiesa ai o relatie buna sau mai putin buna cu cei din jurul tau si sa fie decizia ta daca vrei sa'i ignori sau nu. As intelege sa-ti spuna sa nu vorbesti cu o persoana rea, care iti vrea raul.
Neaparat trebuie sa vorbesti cu el si sa va rezolvati probleme altfel relatia voastra, dupa mine, nu o va mai duce mult, sau veti fii intr'o continua cearta.
Succes!

7 răspunsuri:
| DakotaRoyse a răspuns:

Păi dacă e orgolios, e orgolios. E de înţeles că poate s-a săturat să meargă la tine, să vă tot împăcaţi şi de aici i s-ar născu orgoliul. Dar pune-i situaţia în faţă: ori renunţă la orgoliu, ori renunţă la tine. Şi acelaşi lucru trebuie să faci şi tu. Dacă tu eşti de vină, tu îţi ceri scuze. Şi fă-l să înţeleagă, la fel cum şi tu trebuie să înţelegi, de altfel, că într-o relaţie trebuie să ai răbdare şi să vorbeşti cu partenerul/a, pentru că altfel nu ajungi nicăieri. În toată perioada în care nu vorbiţi, cine ştie ce îi trece prin cap şi cât de mâhnit e, dacă tot spune că te iubeşte.
Şi încă ceva... Dacă tu ai vrut o pauză înainte, înseamnă că ceva era în neregulă. Chiar dacă te deranja doar frecvenţa certurilor, sau altceva, staţi şi vorbiţi serios, ore în şir dacă e nevoie, să spună fiecare pe rând ce vrea de la celălalt şi să vă ascultaţi, şi să cădeţi de comun acord asupra lucrurilor care vă deranjează. Dacă el vrea să nu mai vorbeşti cu alţi băieţi, foarte bine, nu mai vorbeşti, dar atunci şi el să se străduiască să vorbească cu cât mai puţine fete posibil (faceţi abstracţie de colegi sau colege, că nu poţi să eviţi 100% toţi băieţii sau fetele, sau fraţii şi surorile). La fel procedaţi cu orice altceva care vă deranjează, pe unul dintre voi sau pe amândoi. Vorbiţi unul cu celălalt, şi totul va fi bine happy

| Vix999 a răspuns:

Pai draga mea e simplu...s-a intors roata. La inceput ti-ai batut tu joc, acum isi bate el.
Stati impreuna degeaba din punctul meu de vederewinking
Si oricum mi se pare normal sa fie perioade cand iubeste unul mai mult decat celalalt. Se pare ca acum esti tu.
Cat despre solutie...ori cedezi si te duci sa vorbesti cu el, ori o lasi balta.

| WhiteLover a răspuns:

Pai el nu s-a saturat doar el sa incerce sa te impace? vrea si el dovezi de atentie, ca tie ti-a oferit destule, si m-ai ales ca l-ai lasat doua luni, nu mai e sigur pe sentimentele tale.normal ca se teme sa nu te piarda, lasa si tu de la tine, va incepe sa faca si el la fel si sa speram ca totul va fi bine.

| DeliaaaMary explică (pentru WhiteLover):

In astea 2 luni el a avut alta relatie cu alta, si eu cu fostul meu. Apoi eu mam rugat de el sa ne impacam. Dar in ultima vreme numai eu am facut primul pas cand ne certamsad

| WhiteLover a răspuns (pentru DeliaaaMary):

Pai atunci e timpul pentru o dicutie serioasa,sa vezi ce isi doreste de fapt, a inceput sa puna suflet pentru aia, mai tine la ea? spune-i ca nu il obliga nimeni sa stea in relatia asta si ori faceti sa fie bine impreuna, ori o luati pe cai separate, pentru ca impreuna dar totusi unul in stanga si altul in dreapta nu se poate.

| Dudyy a răspuns:

Nu te cauta pentru ca s-a saturat sa faca el primul pas. Poate sa sarutar ca si atunci cand tu ai gresit sa-si asume el responsabilitatiile si in plus sa-ti ceara si iertare. Eu zic sa-l cauti si sa-i ceri scuze, sa-i multumesti pentru toate lucrurile bune pe care ti le-a facut. Du-te si iesi cu el in oras, sarutal fi afectiva cu el. Bafta:*

| TORELO a răspuns:

El asteapta un semn de la tinewinking dupa parerea mea el s-a saturat tot sa isi ceara scuze primul, si tia interzis pentru ca da, lui ii este frica sa nu te piarda ..totusi un an si 2 luni nu e floare la ureche, in acest timp cred ca v-ati cunoscut si va stiti slabiciunile, eu as zice sa incerci sa vorbesti cu el despre aceasta situatie, si sa iti ceri scuze, spunandu-i ca mereu ai asteptat ca el sa faca primul pas catre iertare