Toate astea sunt doar in capul tau
nu ai ramas stai linistita mai ales daca ai avut grija!
numai ca stiu ce inseamna frica de asa ceva si stiu cum gandesti!
mergi la farmaccie si cumpara-ti un test de sarcina si o sa scapi de dubii
cat despre ginecolog poti sa mergi linistta la orice varsta,poti sa mergi cu o sora sau o prietena mai mare, nu e problema
ca nu iti cere ginecologul buletinul
iar in ceea ce priveste avortul vad ca nici nu sti daca esti insarcinata si vrei sa faci avort deja! pacat
iti dai seama ce sentiment frumos e cand sti ca inauntrul tau e o viata? si apoi peste cateva momente sa te gandesti ca viata aia nu mai e pentru ca asa ai vrut tu!
plus ca de la un avort poti sa ramai sterila, si poate nu o sa mai poti face copii niciodata! nu o sa iti para rau la 30 de ani ca ai facut asa ceva?
nu stiu,fiecare cu mentalitatea lui,dar eu daca as ramane,m-ar durea in fund de parinti si de toata lumea,nu as face avort pentru nimic in lume!
si stai linistita ca parintii nu te bat si nu te scot afara din casa daca ramai insarcinata,asa cum spun ei tot timpul,pentru ca nu pot sa faca asta, nu ii lasa inima, pentru ca stiu si ei ce inseamna un copil!
mai ales daca ai peste 19 ani, nu fa prostia sa faci un avort!
Risipeste-ti dubiile cu un test de sarcina,nu te repezi sa crezi ca te numeri printre rarele cazuri in care vine ciclul peste sarcina,nu-ti incarca de pomana psihicul cu genul asta de probleme.
Si,daca nu te multumeste testul de sarcina si tot nelinistita esti, mergi la un medic ginecolog si cere un consult si o ecografie pelviana, au trecut mai mult de 6 saptamani,daca,in cel mai straniu caz, exista vreo sarcina, se va vedea imediat!
Mult noroc!
Fa un test de sarcina dimineata din prima urina, nu ai specificat ce varsta ai, dar in principiu poti merge la un ginecolog ca sa te vada si daca esti insarcinata iti poate face chiruretaj chiar atunci ( asta la cabinet medical particular ), dar cineva totusi trebuie sa te insoteasca pentru ca dupa interventie anestezia mai tine cateva ore si o sa fi buimaca de tot.