| MudaHeg a întrebat:

Aș dori un răspuns cât mai bun. Alaltăieri, iubitul meu a ejacul iar sperma a ajuns pe mână mea. Inițial, s-a uscat, dar am pus apoi mâna aproape de vagin. Țin să precizez că ciclul menstrual mi-a întârziat, o zi, până acum. Aș dori să știu dacă există șanse de a rămâne însărcinată. Mulțumesc.

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Raspunsul corect si concret este NU, fiindca :
-- Activitatea sexuala a avut loc in penultima sau in ultima zi a ciclului menstrual, adica intr-o zi care apartine de perioada de infertilitate absoluta a ciclului menstrual, care este o zi 100% NEFERTILA, asa cum reiese din afirmatia ta : ''Țin să precizez că ciclul menstrual mi-a întârziat, o zi, până acum.''
-- In sperma uscata, spermatozoidul este deja mort, deoarece nu mai exista mediul lichid cel propice vietii sale.
Reiese ca exista cel putin 2 motive care sunt certe si absolut sigure in privinta imposibilitatii de a se putea forma sarcina in conditiile precizate. Multa sanatate!

10 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Puteai sa te speli pe maini mai intai. Oricum, sperma nu este ca virusul, sa se transmita prin aer.
Of, Doamne!

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu esti insarcinată, ce varsta ai?

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Însărcinată poți rămâne numai dacă sperma ajunge ÎN vagin, spermatozoizii nu pot 'migra' din mediul extern în vagin.

| MudaHeg explică (pentru anonim_4396):

Deci, răspunsul e negativ?

| MudaHeg explică:

În primul rând, nu mă *înmulțesc*, un proces inițiat de doamna mama ta. Vezi-ți de treabă, te rog, nu te mai băga aiurea în seama. Am pus o întrebare serioasă, pentru cine vrea să îmi răspundă, nu pentru 'ciocoflenderi' ca tine. Sănătate.

Răspuns utilizator avertizat
| MudaHeg explică (pentru Kolors):

Decât să jignesc ca tine, mai bine urez ceva de bine. O zi bună, om infect, dacă urările nu-ți plac. happy