Daca ti-a spus ca te iubeste ca pe o sora, e grav.Din motive pe care numai el le stie, vrea intr-adevar sa va despartiti.Vei suferi tare mult, dar trebuie sa ii respecti dorinta. Dragoste cu de-a sila nu se poate.Sa nu te umilesti in fata lui,incercand sa-l convingi sa nu te lase,intelege si incearca sa depasesti momentul,oricat de greu ti-ar fi. Poate ca e si mai bine ca s-a intamplat asa,ce te faceai daca erai cu el de cativa ani si iti spunea asa ceva? Nu dispera,dragostea cu dragoste trece, gaseste repede un alt baiat, chiar daca nu-ti place si viata va merge inainte! Curaj mult iubita!
BUna,eu inteleg ca tu il iubesti,dar asta nu inseamna ca trebuie sa te lasi umilita sa te rogi de el sa va impacati sau sa il cauti tu,din moment ce el a fost cel care a decis sa nu mai fiti impreuna; daca el nu simte la fel ca tine, sti destul de bine ca dragoste cu forta nu se poate.
El poate s-a cam plictisit si i-au disparut sentimentele fata de tine,. asta in cazul in care chiar a simtit ceva, pentru ca e ciudat ca in 5 luni el deja sa nu te mai iubeasca si pretinde ca te-a iubit.
Draga mea,sunt atatia baieti,de ce sa tanjesti dupa el daca ti-a zis clar ca numai te iubeste,ce mai vrei? Sa ajungi sa cersesti iubirea lui? Cauta pe altcineva si uita-l pe el,nu are rost sa suferi si nici sa te mai impaci cu el,daca chiar tinea la tine nu zicea ce a zis,acum depinde si de ceea ce a fost intre voi,de certurile si neintelegerile acumulate.
Orice ar fi,vezi-ti de viata ta,de treaba ta,cauta alte ocupatii sa nu mai te gandesti la el,meriti ceva mai bun, meriti sa fi iubita cu adevarat, bafta!
Asta e daca el a luat acea decizie sa ramaneti amici tu puteai sa il intrebi de ce a devenit rece si sa ii ceri niste explicatii, oricum o sa dai de altul.
Daca el a ales aceasta deciziea, accepta, fii de acord cu el chair daca in suflet tii greu si te doare nu ti da pe fata.Arata ca esti mindra si nu-i plingi de mila.Si asa vreo citeva zile aratate ca esti indiferenta,nu-i atragi atentia,vei vedea ca isi va schimba decizia,,, ca mai tare atragi atentia unui baiat cind arati ca esti mindra de ceea ce esti si pui pret mare pe tine, chiar daca tii greu pe suflet si suferi nu-i arata.
Devino indiferenta fata de el, gaseste-ti un alt prieten distreaza-te, in nici un caz nu-l lasa sa vada cat esti de afectata. S-ar putea sa-l apropii din nou iar daca nu, ai sanse mai mari sa-l uiti.
Off e greu dar trebuie sa treci peste iar in aceasta privinta de a ramane prieten cu el nu cred ca este bine pentru tine. trebuie sa mergi mai departe sunt sigura ca vei cunoaste un alt baiat care sa te merite! asta este strsict parerea mea. bafta te pup >*
Tu macar ai un avantaj ca ti.a spus verde in fata, eu mi.am luat teapa dupa 1 an de zile de la fosta mea prietena in timp ce ma mintea si vb cu altu pe ascuns...si pe urma sa imi spuna dupa 2 saptamani tot ce trebuia sa aflu in momentul respectiv...
PS: acum 1 luna si 1 saptamana am patit asta...numai eu stiu prin ce trec acum, dar suntem tineri si trecem peste!
O sa ai mult de tras acum...