| paulpaul123 a întrebat:

as dori un sfat daca ma puteti ajuta.
Sa va prezint problema mea
De aproape 1 an de zile am o iubita, doar ca in acest an, sa zic 2 luni era plecata la parintii ei in strainatate, ca e de mica plecata cu ai ei, si venea 2 3 saptamani acasa, iarasi 2 luni iarasi 2 3 saptamani acasa, am fost si eu la ea 3 saptamani, si am venit inapoi, acum vine acasa, si cand am fost la parintii ei acolo, m-a intrebat mama ei ca ce avem de gand in viitor, pai i.am explicat ca ne iubim, ca vreau ceva serios cu fiica ei, ca nu imi bat joc, ca de ce nu daca totul decurge bine si o nunta dupa cativa ani, infine. Ea imi spune ca nu vrea sa mai plece inapoi, vrea sa ramana cu mine, tatal ei, din cate am inteles 1 luna o zis sa stea aici, si sa plece înapoi, ea acum vine cu fratele ei mai mic, ca a luat vacanta acolo. Ea vrea sa stea, dar de fiecare data zicea ca vrea sa nu mai plece si cand suna taticu, sa ia biletul de avion pleaca, eu unul nu mai pot trece peste o despartire de genu, eu nu mai vreau sa plece indiferent de situatie, tin sa precizez ca nu mi.as bate joc niciodata de ea, o iubesc si o vreau langa mine zi de zi. Ce sfaturi imi dati, ca asa nu mai pot, ne facem rau asa zic eu... Multumesc anticipat.

6 răspunsuri:
| ruxandraaaaioanaaaa24 a răspuns:

Daca chiar o iubesti, pui binele ei pe primul plan. Asta daca ea merita.

| paulpaul123 explică (pentru ruxandraaaaioanaaaa24):

Pai, eu i.am aratat atatea, si stie ca o iubesc ea la fel, dar ce bine sa pun? Ea zice ca vrea sa stea cu mine ce sa fac?

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns:

Foarte mult depinde de cati ani ai. Daca sunteti minori, nu prea ai ce face. Im schimb, daca sunteti majori, v-ati putea cauta de lucru amandoi si sa ramaneti impreuna. Sau ai putea sa pleci cu ei in strainatate si sa iti cauti acolo de lucru. Dar, dupa cum am spus, depinde foarte mult de varsta.

| paulpaul123 explică (pentru NietzscheFrumosSiDesteptSunt):

Eu fac 21 de ani ea 19 ani, acolo unde sunt ei e foarte foarte greu de gasit de abia are taicaso, de lucru, si mama cand si cand, eu lucrez eu ma descurc aici.

| paulpaul123 explică (pentru NietzscheFrumosSiDesteptSunt):

Eu am 21 ani aproape, ea 19, acolo e foarte greu de gasit de lucru, aici eu ma descurc si chiria nu e problema

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns (pentru paulpaul123):

Atunci explica-le parintilor ei ca poate ramane cu tine, intrucat ai un serviciu stabil.