Wow, eu as zice ca e disperat rau tipul. In locul tau as fi fugit de la intalnirea asta
Parerea mea ar fi sa vorbesti cu el. Mi se pare putin nefiresc gestul lui, avand in vedere ca e cu 13 ani mai mare decat tine, iar tu ai 20, ar trebui sa fie mai matur. Acum depinde si de ce ati vorbit,, pe net". Poate i-ai dat de inteles ca ti-ai dori un astfel de comportament. Vorbeste cu el, comunicarea e foarte importanta.
Am vorbit lucruri firesti, omenesti! Nimic sexual. Am mentionat inca, sunt destul de rusinoasa, iti poti imagina ca evit pe cat se poate subiectul sex - nu asta e interesul meu principal. Nu stiu cum sa abordez situatia.
Probabil ca urmatoarea data cand va intalniti sare pe tine, direct la sex, daca abia s-a stapanit aucm sa nu te sperie si sa fugi.
El propusese sa mergem la film dar eu am vrut o plimbare in parc. Poate a interpretat asta intr-un anumit fel. Pacat.
Spui că îl „cunoști de pe net" (adică absolut deloc) de „mulți ani". Câți mai exact? că eu tare mă tem că tipul te pândește încă de când aveai 15-16 ani cel mult. Și pe undeva e de așteptat să se poarte astfel dacă așteaptă de atâta vreme.
Și da, confirm și eu - e vorba doar despre sex. Dacă nu asta vrei, caută alt „prieten". Unul care să nu aibă ghilimele!
De vreo 5 ani. Nu cred ca omul isi pierdea timpul in felul asta, sa pandeasca. Am vorbit cu el si nu pare sa aiba probleme...deosebite.
Deci am cam ghicit bine. Nici nu știi câtă răbdare poate avea un bărbat care știe că astfel va reuși să „pună mâna" (mă rog, nu numai mâna ) pe o fată...
Oricum - spune-i clar ce vrei și ce nu. Nu mai fii așa sfioasă, că va profita de tine! Evită locurile tip „parc", mergi la întâlnire doar în locuri publice și de acolo direct acasă (fără plimbări pe jos!)
Și dacă nu pricepe, rămâne cum ți-am spus: altul'!
Parerea mea e sa stai de vorba deschis cu el, desi poate nu a deschis subiectul legat de sex, da de inteles asta si nu e normal ca de la a doua intalnire cand ar trebui sa vorbiti despre voi, sa va cunoasteti, sa mergeti la o cafea sa faca gesturi de genul asta. Daca nu ai curajul sa iti exprimi opinia si sa o lase mai moale cu astea, poti evita spatiile in care nu sunt oameni. Mergeti sa beti ceva, mergeti la un film, la mall. Dar hai, ca nu-i asa de greu sa zici te rog, nu imi plac gesturile tale, mai ales in public, hai sa ne mai cunoastem sa vedem daca ne potrivim si apoi lucrurile vor curge firesc.
Nu poti sa zici ca nu arati asa de bine toate fetele sunt frumoase in felul lor sa nu mai zici asta.Si da te vrea doar fizic.