Buna!
Nu cred ca adevarata problema esti tu..ci el. Tu ti-ai pierdut increderea in el din cauza comportamentului lui.Nu esti paranoica, insa el este de vina pentru toate astea. Dupa 3 ani de zile ar trebui ca relatia voastra sa se bazeze pe incredere. Incearca sa te calmezi.Reactionand ca o ''nebuna '' nu vei face decat sa-l faci pe el sa para ''nevinovat''. Ceea ce nu este asa.Asa am patit si eu iubitul meu. Incearca sa o lasi mai moale si sa fi puternica.Gandeste-te ca daca nu tinea la tine nu statea atata timp cu tine..mai are si el scapari.
Imi pare rau ca ai trecut si tu prin astfel de probleme incerc sa ma linistesc si poate zilele astea imi fac timp sa merg si la un psiholog iti multumesc mult pentru incurajari te pup:*
Totusi asa suntem noi fetele el e genul de baiat care poate fii gelos sau nu?
in fine fii mai indiferenta in privinta asta lasa pe el sa te caute macar o vreme nu-i mai da tu prea multe semne ai sa vezi ca daca tine la tine te va cauta cand isi va da seama k tu chiar esti speciala pentru el daca nu, inseamna k probabil la atras o fata oarecare..si daca nu-ti da niciun semn si nu e afectuos cu tine spune-i sa-ti zica adevarul ca pe tine minciuna de doare cel mai tare si oricare adevar ar fi sa til spuna pana la urma trebuie sa-i spui tot ce nu-ti convine la el doar nu ai sa stai de proasta....stai linistita stiu cum e...incearca sa-l imiti doar sa vedem oare ii place? da-i si tu motive dar nu prea evidente
DA asa este el poate fi gelos dar eu cand ii fac scene de gelozie zc ca sunt nebuna si ma derajeaza ca eu merg u el in oras daca vede pe una si trece pe langa noi se uita la ea si ca so o vada si din spate se face ca se uita cine stie unde si eu ma aprind si de acolo incepe cearta... multumesc pentru sfaturi sa ai o zi buna:*
Pai atunci explica-i totu ca nu-ti place ca se uita la alte fete si ca te face sa te simti prost ca si cum nu mai e atras de tine spune-i sa-ti zica adevarul iar daca el mai vrea sa fie cu tine atunci sa nu mai se uite asa la alte fete. oricum chiar daca va despartiti.e se va intoarce cred eu..am trecut printr-o situatie de genul cand ne-am desp si s-a intors iar pentru ca a vazut ce a pierdut cand l-am facut gelos eu consider ca cea mai buna cale sa atragi atentia unui baiat sau nah ma rog sa isi dea seama ce pierde este sa-l faci gelos ..astaam numit-o eu un fel de razbunare si cum in dragoste si razboi totul e persmis faci ceea ce simti dar gandeste-te ce-ti spune inima si ce-ti spune si creierul
I-am zis ce ma supara si se uita cand eu nu sunt atenta si spre ghinionul lui eu il prind ehh asa incerc sa fac de acum il voi face si eu gelos ...iti multumesc mi-ai fost de ajutor chiar ma bucur ca am intrat pe site-ul acesta ma bucur ca am cu cine vb cui cere un sfat va multumesc tuturor din suflet va pup si va doresc tot binele din lume
Daca nu se tine de treaba, nu mai are rost, relatie fara incredere?
Da-i papucii, peste sase luni se linisteste treaba si te vei intoarce sa-mi dai funda meritata (imi vei da dreptate)