| pufuletz_5314 a întrebat:

Buna as dori un sfat m-am certat cu prietenul meu pentru ca am pus o poza cu el pe facebook si de atunci are statusur. ciudata ce as putea sa fac sa nu mia fie suparat?

6 răspunsuri:
| Barbiiie95 a răspuns:

Crek` nu vrea sa se afiseze cu tine nicaieri, are el ceva de ascuns, eu cred ca ar trebui sa tii o discutie serioasa cu el.Succes.

| MescaMascalina a răspuns:

Spune-i ca ai facut acest gest pentru ca il iubesti si vrei ca toti sa stie ce "puiuts" frumos ailaughing totusi, cere-ti scuze ca ai facut-o fara aprobarea lui, sterge poza eventual (desi cred ca deja ai facut asta), reaminteste-i ca tii la el si ca nu are rost sa fie suparat pentru ca ti-ai invatat lectia:*

| nicoleta01 a răspuns:

Poftim?:O este suparat ca ai pus o poza cu el? pai asta trebuia s ail faca fericit. pr meu are facebook-ul plin cu poze cu mine! si se roaga de mine sa pun si eu. aiurea. tu ar trebui sa fii suparata. ast ains ca vrea sa tina relatia ascunsa si poate are pe alta straight face

| Madalina066 a răspuns:

Nu are nici un rost cu el...ii e rusine cu tine. Asta inteleg eu prin gestul lui

Răspuns utilizator avertizat
| GhostRider_6743 a răspuns:

Nu inteleg de ce s-ar supara cineva pe persoana iubita dintr-un asemena motiv. Ai facut acest lucru din iubire si pentru a el te iubeste. Cred ca ai putea sa ii spui acest lucru.