anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

as mai avea nevoie de putin ajutor din partea voastra. Simptomele de sarcina trebuie sa fie neaparat cele pe care le stim toti (greturi bla bla )? sau pot fi si altele de care nu poti sa iti dai seama? si care ar fi acestea? happy

Răspuns Câştigător
| PяInCєSs a răspuns:

Nu este adevarat, eu am fost nascuta prematur la 7 luni, mama a avut menstruatia in tot acest timp, asta inseamna ca iti poate veni si peste, am avut o amica care avea 26 de ani si a aflat ca este insarcinata in luna a 8 chiar inainte sa nasca deci n-a avut greturi, pofte si asa mai departe, cred ca in general alea sunt dar difera de la femeie la femeie, vazusem chiar si o emisiune probabil fictiva. insa fata respectiva a aflat ca este insarcinata in momentul cand a ajuns la spital sa nasca. cauta pe youtube : I didn't know i was pregnant.

1 răspuns:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Pot fi şi altele, DAR pot SĂ NU EXISTE DELOC ( depinde de la femeie la femeie )!

Pentru o informare mai completă VEZI următoarele 15 SEMNE la linkul : http://www.mamicamea.ro/despre-sarcina/semne-si-simptome-de-sarcina.html

Sper că aceste explicaţii să te ajute; dacă mai ai alte nelămuriri, nu ezita să mă întrebi şi voi încerca să-ţi răspund cât mai OBIECTIV!

Dacă consideri că ai de întrebat ceva mai INTIM şi nu se poate posta pentru public, atunci poţi să-mi trimiţi mesaj PRIVAT ( din secţiunea Mesaje ) şi promit un răspuns cât mai COMPLET!

Pentru a primi răspuns la mesajul privat, verifică-ţi setările profilului - Intră în Meniu la "Editare profil" şi la rubrica "Vreau să primesc mesaje de la" SETEAZĂ : toţi membrii TPU, apoi dă-mi un mesaj privat!