Nu este adevarat, eu am fost nascuta prematur la 7 luni, mama a avut menstruatia in tot acest timp, asta inseamna ca iti poate veni si peste, am avut o amica care avea 26 de ani si a aflat ca este insarcinata in luna a 8 chiar inainte sa nasca deci n-a avut greturi, pofte si asa mai departe, cred ca in general alea sunt dar difera de la femeie la femeie, vazusem chiar si o emisiune probabil fictiva. insa fata respectiva a aflat ca este insarcinata in momentul cand a ajuns la spital sa nasca. cauta pe youtube : I didn't know i was pregnant.
Pot fi şi altele, DAR pot SĂ NU EXISTE DELOC ( depinde de la femeie la femeie )!
Pentru o informare mai completă VEZI următoarele 15 SEMNE la linkul : http://www.mamicamea.ro/despre-sarcina/semne-si-simptome-de-sarcina.html
Sper că aceste explicaţii să te ajute; dacă mai ai alte nelămuriri, nu ezita să mă întrebi şi voi încerca să-ţi răspund cât mai OBIECTIV!
Dacă consideri că ai de întrebat ceva mai INTIM şi nu se poate posta pentru public, atunci poţi să-mi trimiţi mesaj PRIVAT ( din secţiunea Mesaje ) şi promit un răspuns cât mai COMPLET!
Pentru a primi răspuns la mesajul privat, verifică-ţi setările profilului - Intră în Meniu la "Editare profil" şi la rubrica "Vreau să primesc mesaje de la" SETEAZĂ : toţi membrii TPU, apoi dă-mi un mesaj privat!
anonim_4396 întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: