Daca vrei sa agati pe strada trebuie sa fii spontan Nu exista reguli in asa ceva, nici textul magic, ori faci, ori nu faci. Daca esti genul care isi planuieste, pastreaza-ti orgoliul neranit mai bine.
La ce ma gandesc?
Ca e politicos, sau ca ma considera draguta. Ii zambesc inapoi.
Nu stiu cum mas baga cu el in seama, pentru ca sunt cam timida.
La asa ceva, zambesc inapoi. Daca baiatul e dragut si imi place. Altfel, ma fac ca nu vad
De trecut mai departe nu. Nu obisnuiesc sa agat si sa ma las agatata pe strada.
Sa spunem ca as vedea un baiat dragut undeva pe care l-am mai vazut si inainte si mi-a atras atentia... Imi zambeste. Fiind in graba, ma duc la el si-i spun "Imi dai si mie id-ul tau?".
Si uite-asa sunt impreuna cu el acuum
De vreo 2 ani si un pic nu ma mai gandesc la nimic decat imi zic in gand: "Ce prost! Nu a aflat inca ca sunt cam expirate replicile?" Daca doar imi zambeste nici nu-l bag in seama. Consider ca am ajuns la alt nivel si am trecut demult de vremea cand puneam botul (cu sensul de bagat in seama ) la orice zambet. Multi se cred eroi si vor sa cucereasca o fata numai daca ii zice ca este frumoasa, iar daca il refuza zice ca e proasta.
Buna
Pai la nimic... daca imi zambeste ii zambesc si eu si daca are curaj si stie ce sa spuna se poate baga in vorba cu mine
Pai nu exista o replica anume doar un simplu ''servus'' ''ce faci?'' si facem cunostinta si poate poate se leaga ceva
Paa
Pai... Daca baiatul ma intereseaza... As incepe cu banala replica. "ce nasoala e vremea azi" sau " e prea insorit" etc. dupa caz
Hmm. La ce ma gandesc? Daca imi zambeste? La nimic! Ii zambesc la loc si gata Daca el a inceput el sa continuie
Probabil ca ma gaseste atragatoare daca zambeste la mine. mi s-a intamplat sa zambesc fara sa vreau spre un baiat care vorbea cu o profesoara eram km indragostita de el si gestul asta a fost unul involuntar. abia apoi mi-am dat seama ca i-am zambit km lung sau poate ca as avea ceva pe fata