Intotdeauna pentru o fata e mai usor sa te decizi in privinta cadoului! Tinand cont de faptul ca te duci impreuna cu prietenul tau ii puteti lua un buchet de flori(pe care o sa il dea el) si inca ceva... o cutie de bomboane, un maimutoi de plus, ceva de imbracat daca ii cunosti gusturile, sau orice altceva ce iti pica pe moment! Important e sa mergi la petrecere si sa nu te duci cu mana goala! sper ca ti-am fost de ajutor!
Http://www.google.ro/......tp?/search
si cauta in orasul tau ceva asemanator!:-?
Buna! Pai de ce nu ii cumperi un bibelou care sa-i ramana pe veci o amintire frumoasa? Sau un ceas! Sau ii mai pori cumpara o vaza in care sa tina flori. Succes!
- Pusculita de bani, un lantisor, o bratara, un inel, niste cercei(de argint toate astea), o bluza, un tricou, o esarfa, un ursulet de plus, o curea draguta de brau, o gentutza simpla de vara, o pereche de ochelari, o fustita, un evantai, niste flori(nu dau gres niciodata).
Nu mai am idei
Depinde de varsta acum.si ce poti sa cumperi repede.Nu o sa ai prea mult tp, deci originalitatea pica. Un ursulet de plus, bijuterii, un parfum, o geanta, un cd cu muzica preferata, o carte, o bluzita draguta, ceva de make-up, un bibelou care s-o reprezinte, o cutie de bomboane, flori.Numai stiu, ceva care crezi ca i-ar prinde bine, ceva ce stii ca-i place.
Bafta la cumparat!
Pai la 17 ani chiar cred ca merge un maimutoi de plus, il are amintire.
Distractie placuta la party!
Pai avand in vedereca este ziua ei de nume, de ce sa nu-i cumperi o icoana draguta, care merge de exemplu pusa la birou, cu Sf. Ctin si Elena.Si o cutie de Raffaello
Sara2 întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: