Ia-ti pantaloni scurti ceva mai lungi. Denota o fata nu foarte serioasa daca ii are prea scurti. Indiferent de celulita.
Mai repede se potriveste cu maieurile lungi si largi app cine te place, te place asa cum esti
POarta maieuri sau tricu ce vreau u mai larfi nu purta stramte pentru ca la pantalonii aia o sa arati ca o... scuze dar asa e.E na acu o sui ca si cum nu ai avea alte haine hai ca esti frunoasa orice ai purta; x
Cu maiouri mai largi e mai bine. Va da un aer sweet. Daca ti se vede, ce? Daca nu te deranjeaza pe tine, nici altii nu vor observa. Stay chill.
@ Linda : unde scrie ca nu esti serioasa daca porti pantaloni scurti? De unde le scoateti nu stiu. Da lasati ma omu sa poarte ce vrea! Si, Elena, nu conteaza ce cred ceilalti, nu atat de mult ca ceea ce crezi tu. Simte-te tu bine, lasa-i pe altii.
Oh c'mon celulita e ultima ta problema? daca tie iti place cum iti sta, ce mai conteaza ce cred altii? conteaza sa te simti bine in pielea ta
p.s. sunt baiat si parerea mea e ca nu conteaza asa mult
Vrem o poza, daca ai fundul, sanii, ok, nu cred ca e problema. din partea mea ca baiat